úterý 14. června 2016

Digestoř elica

Jsme výhradní dovozci značky Elica do České republiky. Vzduch uvnitř každého domu může být navržen: We are the AIRchitects : to říká Francesco Casoli prezident společnosti Elica - architektura vzduchu , navržená a postavená inženýry, výzkumníky, návrháři, kontrolory kvality,montážníky, projektovými manažery a manažery laboratoří. POPIS PRODUKTU ELICA ELITE LUX je výsuvný odsavač par ( digestoř ), je vyroben z bílého lakovaného kovu. V široké nabídce italských odsavačů par Elica naleznete digestoře komínové, ostrůvkové, rohové, podstavné i vestavné a výsuvné.


Digestoř elica

Vyberte si ideální digestoř pro Vaši kuchyň. Jedná se o nezbytný spotřebič, jehož hlavní úlohou je zlepšovat kvalitu vzduchu prostřednictvím zachycení výparů a dalších. Digestoře ELICA na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Elica stands for efficiency, innovation and design. Elica is a by-word for efficiency, innovation and design, the world over in the range hood market.


In years, over million families world-wide have chosen Elica range hood to control the air quality in their kitchens. ELICA SHIRE je vyroben z kvalitního černého tvrzeného skla. ELICA BOX IN PLUS je vestavný odsavač par ( digestoř ), je vyroben z nerezové oceli a skla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Proto je skvělou volbou k montáži přímo do kuchyňské linky. Odsavač par ( digestoř ) je vybaven. Příběh Elica je příběhem italské kvality, ve které značka hraje výraznou roli jako symbol italského know-how, designu, spolehlivosti a zkušeností. Společnost Elica je hlavním světovým výrobcem odsavačů par. A že nejde o pouhá slova, dokazuje skutečnost, že za posledních třicet let milionů rodin.


Komínový odsavač par je vyroben z černého tvrzeného skla. Díky funkci temporizace můžete odsavač nechat automaticky vypnout se zpožděním. Kvalitně zpracovaná digestoř Elica na první pohled zaujme designem, díky němuž vynikne v každé moderní kuchyni. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. ELICA STRIPE LUX je komínový odsavač par vyroben z kvalitní nerezové oceli a lesklého nerezového pásku. ELICA JUNO je ostrůvkový odsavač par ( digestoř ) vyroben z nerezové oceli. Vestavný odsavač par je vyroben z nerezové oceli. Odsávače pár značky Elica.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. ELICA BOX IN je vestavný odsavač par ( digestoř ) navržený designerem společnosti ELICA FABRIZIO CRISA. Je vyroben z nerezové oceli a skla. V neposlední řadě rozhoduje také to, jak bude digestoř zapadat do celkového estetického efektu Vaší kuchyně.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. ELICA VERVE je podvěsný odsavač par ( digestoř ) z nerezové oceli.


Abychom měli jistotu, že jsou naše odsavače par skutečně odolné proti rzi, stříkáme je slaným aerosolem po dobu hodin. Pokud odolají, zahříváme pod nimi kyselinu dodekanovou až do bodu, kdy se z ní uvolňují mraky kouře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky