čtvrtek 2. června 2016

Sencor shb 4362gr

Extra quiet DC motor and 6- YEAR WARRANTY for motor. Zelený tyčový mixér s bohatým příslušenstvím. Tento ruční mixér je nenáročný na prostor v kuchyni, ale zároveň Vám nabízí kvalitní a silný výkon, a díky jedinečné konstrukci motoru i možnosti plynulé regulace otáček.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. The hand blender doesnrsquo;t take much space, but also offers quality and strong performance thanks to the unique design of the engine and smooth speed regulation. It has an 800W power input, but runs extra quietly. A 8W teljesítményű motor változtatható sebesség funkcióval lett ellátva. Olcsó SHB4Botmixerek árak, akciók.


Barevný tyčový mixér s bohatým příslušenstvím. Sencor SHB 4vélemények. SENCOR je za ljude sa stilom koji žele živeti život u potpunosti. Za vašu zabavu SENCOR nudi sve, od televizora i tableta, do mobilnih telefona,gramofona i MPplayera.


SENCOR otvara novi svet gastronomskih užvanja sa svojim prerađivačima hrane i štapnim mikserima. Detachable stainless steel blending ro hanging loop. A kézi mixer nagyon kevés helyet foglal, az egyedi tervezésű motornak és a fokozatmentes fordulatszám szabályozásnak köszönhetően viszont nagy teljesítményű és minőségi munkát végez.


W-os a fogyasztása, a működése mégis rendkívül csendes. Tartozik hozzá egy 8ml-es keverő tál fedővel és. Tento ručný mixér je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň Vám ponúka kvalitný a silný výkon a vďaka jedinečnej konštrukcii motora aj možnosti plynulej regulácie otáčok. Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů.


Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl. Zobacz inne Blendery ręczne, najtańsze i najlepsze oferty. They are made from high-quality resistant material and boast a long battery life. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Mixování probíhá ve dvou rychlostech. Plastový mixovací nástavec je opatřen nerezovým sekacím nožem. Nástavec snadno vyjměte a umyjete. Součástí je 5ml nádobka, kterou využijete na.


Sencor shb 4362gr

Mixér ponorný Provedení: Extra tichý DC motor. DETAIL PŘIDAT K POROVNÁNÍ. Navštivte nás v naší kamenné prodejně elektro v Českých Budějovicích. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Eriti vaikne alalisvoolumootor ja mootori garantii aastat. Bay Gifts to the Rescue. I use a stick blender quite a bit and got this as a replacement for one that lasted about years.


This one couldn’t cream soft butter nor cream cheese, couldn’t bring well baked and cooked tomatoes to sauce, after that I gave up. A nemesacél keverő szál alkalmas a forró ételek mixelésére is. A csomagolás habverőt és aprítót is tartalmaz. Most új vonzó kivitelezésbe. Tyčový mixér s extra tichým motorem s příkonem 800W, plynulá regulace rychlosti, ergonomicky tvarovaná rukojeť, nerezový nástavec použitelný i pro mixování horkých pokrmů, nerezový sekací nůž, 8ml mixovací nádobka s víčkem, 5ml sekáček s nerezovým ostřím a víčkem, nerezová šlehací metla, modře podsvícený hlavní vypínač, tlačítka pro uvolnění.


Típus: botmixer szett 8W teljesítmény Alacsony zajszintű DC motor Változtatható sebesség Ergonómikus tervezésű fogantyú csúszásgátló bevonattal Forró ételek készítésére alkalmas nemesacél keverőszár Nemesacél kések LED megvilágítású gombok Keverőszár kioldó gomb Akasztófül Falra szerelhető m hosszú kábel Tartozékok:8ml űrtartalmú, fedeles. Mixér má navíc modře podsvícený hlavní vypínač, který podtrhne celé provedení mixéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky