čtvrtek 9. června 2016

Čerpadlo ke kotli

Kvalitní oběhová čerpadla ke kotlům a topným soustavám s dlouhou životností, která splňují nové přísné normy EU na regulaci otáček a počet výkonnostních stupňů. Oběhová čerpadla v naší nabídce vybíráme od ověřených dodavatelů, jako např. Wilo, Grundfos, Salmson, na základě kvality jejich zpracování. Topná čerpadla představují čerpací techniku pro topné systémy od předních výrobců Grundfos, Wilo.


Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodného čerpadla k topnému systému, kontaktujte naši technickou podporu na tel. Díky tomu nese každé oběhové čerpadlo na sobě unikátní objednací číslo produktu, podle kterého se velmi snadno pozná, pro kterého výrobce kotlů je dané čerpadlo určeno.

V důsledku těchto faktů není možné tedy nahrazovat bez předchozího uvážení tato přizpůsobená čerpadla standardními. Pozornost se vyplatí zaměřit na oběhové čerpadlo , které najdete v kotlech většiny rodinných domů, a které je potřeba pro rozvedení teplé vody v systému otopné soustavy. Oběhové čerpadlo je zařízení, které zajišťuje oběh vody mezi zdrojem tepla (kotel) a otopným tělesem.


Dobrý den prodám použité funkční oběhové čerpadlo ke kotli na 2V značky WILO průměr závitu cca mm. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ ! Cirkulační čerpadla na teplou vodu, oběhová čerpadla na ústřední topení. V, rozlišujeme zdroje na tzv. SINUSOVÉ jsou kvalitnější, s vyšší účinností a lze k nim připojit libovolné zařízení, které běžně zapojujete do zásuvky 230V, protože jejich výstupní signál má tvar čisté sinusoidy.


Jakmile vstoupily v platnost uvedené nařízení EU pro mokroběžná čerpadla, pouhých let po svém představení se stalo standardním výrobkem pro technické vybavení objektů.

Termostat je určen k ovládání plynových, olejových i elektrických kotlů, oběhových čerpadel a termoelektrických pohonů. Přijímač se systémem samoučení kódu a pamětí E-EPROM. V některých situacích je nemožné vést spojení od termostatu ke kotli klasicky, tj.


Nízkoenergetická oběhová čerpadla pro kotle a krbová kamna. Předpokládá se, že v hlavním kotli je jeho oběhové čerpadlo a expanzní nádoba. Náš tip: Speciální záložní zdroje ASTIP-ELSTON, vhodné pro zálohování čerpadel , čerpadel s elektronickou regulací, krbů, kamen , kotlů a solárních systémů. Popis: Prodám čerpadlo ke kotli použité, ale funkční. Vysokoúčinné cirkulačné čerpadlo WILO Z NOVA pre pitnú vodu (mokrobežné prevedenie) pre bežný rodinný dom zabudovateľné do potrubia s motorom odolným voči zablokovaniu.


Použitie: cirkulačné systémy pitnej vody a systémy podobného druhu v priemysle a technickom zariadení budov rozšírený rozsah použitia pri vode s. Zdravím, doneslo se ke mě, že prý existuje něco jako záložní zdroj na oběhové čerpadlo ke kotli na pevná paliva. Prý to pracuje na principu nouzového osvětlení, t. Při dloudobých výpadcích však vzniká potřeba v kotli topit, ne ho jen chránit. Proto je součástí dodávky zdrojů propojovací sada. Ta slouží k propojení záložního zdroje s externí baterií, kterou však zákazník nekupuje se zdrojem ale dodá si jí až v případě nutnosti.


Nabízí se tak možnost napájení všech typů. Záložný zdroj na obehové čerpadlo bude naďalej poháňať reguláciu, alebo obehové čerpadlo a tým sa zabráni takémuto problému. Niektoré záložné zdroje majú i funkciu hlasitého alarmu pri výpadku elektrickej energie. Fungovanie na batériu môže byť aj niekoľko hodín, záleží však na počet odberných miest a výkonu.


ERPADLO -ČERPADLA provozuje Josef Kroužil.

Prodáváme ponorná čerpadla do vrtu, klasické vřetenové nautily i čerpadla s oběžnými koly různé konstrukce do studny i vrtů, domácí vodárny, kalová čerpadla do jímky, do septiku, oběhová čerpadla ke kotli , na topení, cirkulační čerpadla TUV a jiné typy čerpadel. Werter INVERT 25-6-180. V niektorých prípadoch aj viac, keď dôjde k prehriatu kotla na tuhé palivo a čerpadlo je jeden zo súčiniteľov, ktorý dokáže tento prehriaty kotol ochladiť cez kotlovú reguláciu. V ponuke sa nachádzajú talians ke obehové čerpadla DAB a čerpa dla Grundfos. Celkové hodnocení nejlepších oběhových čerpadel na ústřední topení.


Ještě váháte, které oběhové čerpadlo pořídit? K oběhovému čerpadlu ke krbovým kamnům, kotli s oběhovým čerpadlem a oběhové čerpadlo bez elektroniky. Náhradní zdroje UPS pro oběhová čerpadla ke ko.


Kompaktní záložní zdroj pro oběhová čerpadla s vestavěnou baterií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky