úterý 7. června 2016

Topinkovač eta stela

Přípravu chutné a vydatné snídaně, svačiny či rychlé večeře s klidem přenechte sendvičovačům a topinkovačům ETA. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Připraví až dvě křupavé topinky najednou, pomocí časového nastavení snadno zvolíte stupeň opečení v sedmi krocích. Stela v elegantní červené barvě díky svému výkonu 8W snadno a rychle připraví dvě křupavé topinky najednou. Vybrat si můžete až ze sedmi stupňů délky času opékání a tím i stupně propečení.


Zdravé topinky každé ráno? Rychle a bez přepáleného tuku? Tento designový topinkovač ve cihlově červené barvě, který rozzáří každou kuchyni, vám je připraví během několika málo okamžiků. A když se nějaká náhodou nečekaně zdrží přes noc, ráno hravě vykouzlíte chutnou a reprezentativní snídani třeba i ze staršího pečiva.


Spolehlivý opékač topinek v bílém provedení připraví dvě topinky najednou. Opéká rovnoměrně z obou stran, nepostrádá funkci rozmrazování, ani zásuvku na drobky. V pracovních komorách pohodlně připravíte dvě rovnoměrně opečené topinky a můžete využít stupňů opékání. Snadno a rychle připraví dvě chutné topinky současně. Má vespod zabudovanou praktickou zásuvku na drobky.


Jakmile skončíte s přípravou topinek, vyjímatelnou zásuvku lehce vysunete z přístroje ven a její obsah vysypete do odpadu. Stela vnbsp;elegantní červené barvě díky svému výkonu 8W snadno a rychle připraví dvě křupavé topinky najednou. Zajistí také rovnoměrné opékání chleba znbsp;obou stran. S tímto kvalitním, stříbrným topinkovačem upečete dvě lahodné topinky současně.


Má dvě pracovní komory pro kusy topinek. Pokud máte chuť na topinky, ale máte jen zmražené pečivo, vůbec nevadí. Zaručuje rovnoměrné opékání z obou stran, stupeň opečení snadno nastavíte pomocí časovače v sedmi krocích. S příkonem 8W rychle připraví až dvě křupavé topinky najednou, přičemž si můžete vybrat ze sedmi stupňů nastavení délky a tím i stupně propečení. Je zde možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování.


Umožňuje možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování. Výhodou je možnost volby času ohřevu a funkce rozmrazování. Opékání chleba je rovnoměrné z obou stran. Příkon topinkovače je 8W. Pro rovnoměrné opečení chleba z obou stran se využívá centrování.


Topinkovač Stela Eta za akční ceny #128176;. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tento šikovný pomocník díky pracovním komorám připraví až dvě křupavé topinky najednou. ETA Stela je designově vytříbený opékač topinek v atraktivním červeném provedení, který najde uplatnění v každé moderní kuchyni. K této slavnostní příležitosti jsme vytvořili stylovou retro kolekci ETA STORIO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky