pondělí 27. června 2016

Indesit nbiaaa 10p

Free Shipping Available. BIAAA X, BIAAA 1 BIAAA 14P X, BIAAA12PUK, NBIAA H, NBIAAA 1 NBIAAA 10P , NBIAAA R X, NBIAAA R. Indesit NBIAAA 10P Pdf User Manuals. I, CA37 CAI X, NBIAA H, NBIAAA 1 NBIAAA 10P , NBIAAA R, NBIAAA R X, NBIAAA 13P.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából.

Glass shelves with profile fronts, providing robustness and extra safety. Convenient bottle balcony to safely store your bottles. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta. BIAA Series Refrigerator pdf manual download. Also for: Biaaa series, Biaa 1series, Nbiaa series, Biaa 134p series, Nbiaaa 14p series, Biaa 14p series, Nbiaaa 13p series, Biaa 13p, Biaa 10p , Biaaa.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. The home of large and small domestic appliances, providing everyday solutions to everyday needs for your home and kitchen. Discover our wide range of stylish and energy efficient domestic appliances, with intelligent technologies and design. To znamená, že ušetříte jak při koupi, tak i dlouhodobě, neboť její celoroční typická spotřeba činí pouhých 1kWh.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chladící část se automaticky odmrazuje, má zabudovaný beznámrazové systém a účinnou antibakteriální ochranu vnitřního prostoru. Our appliance spare parts videos provide detailed repair guides on cookers, washing machines, tumble dryers, dishwashers, fridges and cooker hoods. Chladnička se odmrazuje automaticky.


They range from changing an element, replacing a pump or renewing a pcb. Chladiaca časť sa automaticky odmrazuje, má zabudovaný beznámrazový systém a účinnú antibakteriálnu ochranu vnútorného priestoru. Vnútorné skladovacie priestory chladničky sú vybavené policami s bielou lištou a 2. Kvalitní lednice od značky INDESIT kombinuje chladící prostor o objemu 1litrů a mrazící prostor o objemu litrů. Celkový objem 3litrů je rozdělen na 2litrů pro chladící část a litrů pro mrazící.


Vnitřní prostor je vybaven antibakteriální ochranou , který zabraňuje vzniku mikroorganismů a chladící prostor je vybaven automatickým odtáváním pro úsporu vašeho času. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You!


High Quality, Low Price. We’ve got appliances with different fridge and freezer sizes, so there’s something for those who store more fresh foo those who need to buy more frozen goods, and people who need something in-between.

Objem chladící části je 182l a mrazící části 48l. Táto chladnička skrýva veľký objem 2litrov. Týmto spôsobom budú potraviny skladované pri správnej teplote a nebude plytvanie energiou.


DVkuchyňské spotřebiče,mobilní telefony,Cvysavače. Chladiaca časť zariadenia má mechanické nastavovanie tepoty, automatické odmrazovanie a systém Hygiene Control, ktorý zaručuje účinnú antibakteriálnu ochranu vnútorného priestoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky