pondělí 6. června 2016

Strojek na domácí těstoviny

Nejprodávanější verze na trhu, minimálně pro domácí použití. Základem je strojek , který za pomoci speciálního prvku přichytíte ke kuchyňské lince. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Strojek na výrobu těstovin je vyroben z kvalitního nerezového materiálu. Snadno s ním vyrobíte domácí těstoviny s tloušťkou kterou si samy zvolíte.


Připravíme strojek na těstoviny. Na pomoučené pracovní ploše těsto rozdělíme na čtvrtiny. Vezmeme kousek těsta, rukou vypracujeme placku, posypeme semolinovou moukou a projedeme strojkem na nejnižší číslo (nebo 1).


Zvedneme o jeden stupeň číslo na strojku a těsto opět projedeme. Stejným způsobem pokračujeme až do. Receptů na domácí těstoviny je opravdu bezpočet variant. Nezáleží jenom na tradicích každé italské rodiny, ale také na kvalitě mouky, teplotě či vlhkosti v kuchyni, velikosti použitých vajec. Je proto potřeba neřídit se recepty na 1, ale spíše následovat jakýsi cit v průběhu zpracování těsta.


O kvalitě zpracování strojku vám může něco napovědět vyšší váha, ale třeba i recenze a testy strojků na těstoviny , kde se dozvíte, jak konkrétní model obstál při používání. Nastavení síly těstovin. Princip fungování klasického (ručního i elektrického) strojku na těstoviny je mimořádně jednoduchý. Přípravu domácích těstovin znám už z dětství.


Domácí těstoviny dělala moje babička i moje maminka. S bratrem jsme jim aktivně „pomáhali“. Jaký je dobrý strojek na domácí nudle a těstoviny ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. S tímhle profesionálním strojkem vyrobíte dokonalou domácí pastu a na kupované těstoviny ze sáčku už si ani nevzpomenete. Strojek je vyroben z těžké kvalitní oceli a je velmi snadno ovladatelný.


Smeg strojek na těstoviny , SMPC01. Pokud si přejete, aby vám dobře sloužit dlouho dobu, poradíme vám, jak vybrat strojek na těstoviny. Pomocí této hnětací lopatky snadno přeměníte strojek na výrobu dutých těstovin MARCATO REGINA ATLAS na hnětací stroj, pomocí kterého připravíte těsto na domácí těstoviny.


Důležité upozornění: 1. Nemyjte v myčce na nádobí 2. Nečistěte kovovými předměty 3. Omyjte hadříkem a vodou s trochou přípravku na nádobí. Je dobrou volbou pro každého, kdo pravidelně vyrábí domácí těstoviny a hledá opravdu precizní přístroj. RUČNĚ NEBO STROJEK NA VÝROBU TĚSTOVIN?


Marcato Atlas 1vyniká svým nerezovým zpracováním. Těstoviny samozřejmě lze vyrobit i ručně, pokud je ale budete dělat pravidelně, určitě se vám vyplatí koupit si strojek na výrobu těstovin. Ušetří vám pracné i poměrně namáhavé rozvalování těsta, protože ve strojku se dávka těsta sama upraví na nastavenou tloušťku a v. Nejlepší recepty a články. Klasické kuře na paprice.


Recept, podle kterého se vám Domácí základní těsto na italské těstoviny -Pasta krok za krokem zaručeně povede, najdete na Labužník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky