pondělí 6. června 2016

Nůž s pevnou čepelí

Nůž s pevnou čepelí má fixované ostří v neustále otevřené poloze. Dobrý lovecký nůž je perfektní společník pro všechny druhy úkolů. Nůž se skládá ze dvou základních částí a to kvalitní ocelové čepele a rukojeti, které jsou vyrobeny z různých materiálů různé kvality. Benchmade, KA-BAR, SmithWesson, Fällkniven, Böker a mnoha dalších.


Nůž s pevnou čepelí

Dýky, lovecké a záchranářské nože atd. Když kupujete nůž s pevnou čepelí , kupujete víc než jen nůž , získáváte tím spolehlivý nástroj pro outdoor použití. Nože s pevnou čepelí představují širokou kategorii nožů, do které mohou spadat všechny nože, které nemají sklopnou čepel. Nůž Gerber LMF II Black Odolný profesionální nůž pro přežití, prověřený mnoha vojenskými misemi.


Když je třeba, zvládne takové úkoly, jako rozbít sklo helikoptéry, nebo se prořezat přes trup. COLD STEEL 3V Master Tanto II je jedinečný nůž s pevnou čepelí. Jeho čepel o délce 1mm a hrot, a také tvar rukojeti, jsou přímo vyvinuty pro koncentraci drtivé síly v seku.


Nůž s pevnou čepelí

Acta Non Verba P2Mk. II Stonewash, plain edge, leather. Nože pro každodenní nošení s pevnou čepelí a skládací nože do kapsy.


V závislosti na konstrukci může jít například o full tang nože (vyrobené z jednoho kusu oceli, který prochází celou rukojetí) nebo nože na trn - tato konstrukce je typická například při skandinávských nožích. V naši nabídce naleznete levné nože, ale hlavně kvalitní nože od známých výrobců z celého světa. Aktuální volba obsahuje 2položek. Dají se použít na různé činnosti jako jsou lovecké, pracovní, bojové, na přežití atd.


Nespornou výhodou nožů s pevnou čepelí je velká výdrž prakticky u jakéhokoliv použití. Každý nůž s pevnou čepelí je oproti zavíracím trošku větší, ale to vůbec nevadí. Bezpečnostní pojistka, Křížový šroubovák, Nebozez Nůž Böker Magnum Premium Skinner Signature 02YA1BÖKER je německá firma, která vyrábí nože vysoké kvality.


Karambit Fade - spider. Nůž BRASS PIN BOWIE s pevnou čepelí DAMASCUS. Velký nůž s pevnou čepelí z damaškové oceli, včetně opaskového pouzdra z kvalitní hovězí kůže. Rukojeť je vyrobená ze dřeva a zdobená mosaznými doplňky. V této kategorii se nacházejí nože s pevnou čepelí dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr.


Nůž s pevnou čepelí

Na rozdíl od zavíracích kapesních nožů, od kterých většinou očekáváme univerzálnost a pomoc v případě nouze, nože s pevnou čepelí většinou pořizujeme za určitým účelem. Ať už se jedná o nože vojenské, výcvikové, lovecké, taktické i dekorační dýky, nebo nože určené pro outdoorové použití, v každém případě můžeme nabídnout široký výběr. Fixed knife - anglické označení pro nože s pevnou čepelí. Součástí nože bývá často pouzdro pro nošení na opasku.


Podle náročnosti využití nože zvolte typ materiálu čepele a typ ostří, hladké, vroubkované, kombinované. Multifunkčnost spočívá v maličkostech – malé a skladné nože mají několikero funkcí, v jedné rukojeti naleznete vše, co potřebujete: ostrou čepel, otvírák na konzervy a láhve, pilku na dřevo, šroubovák a mnoho dalších, dle samotného výběru. Své místo si najdou rovněž při lovu, rybaření či houbaření. Luxusní nože s pevnou čepelí se zkrátka hodí pro většinu outdoorových aktivit.


Nůž s pevnou čepelí

Při jejich výrobě je počítáno s horšími podmínkami pro použití. Speciální tvar čepele, lehký, full tang konstrukce, špičková ocel. Nabízíme prvotřídní zahradní nářadí renomovaných značek, vyrobeno ze špičkových materiálů, s důrazem na řemeslné provedení, ergonomii, design a nízkou hmotnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky