pátek 10. června 2016

Tescoma blok na nože

Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Pořiďte si bloky na nože , ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni! Stojan na nože s unikátní vychytávkou Pořiďte si do kuchyně moderní blok pro uložení kuchyňských nožů různých tvarů a velikostí. Jen do tohoto stojanu můžete nože ukládat kolmo nebo naplocho podle toho, jak vám to vyhovuje.


Dřevěné bloky jsou vhodné pro všechny obvyklé typy a velikosti nožů, bezpečně do nich uložíte nože s krátkou, dlouhou, úzkou i širokou čepelí. Už vás nebaví hľadať nože v zásuvke? Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov. Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov.


Bloky tak potešia malú domácnosť aj profesionálne prevádzky. Omyvatelný blok na nože s nastavitelným sklonem. A nejen to - má nastavitelný sklon, který snadno a rychle změníte překlopením podpěry.


Tescoma blok na nože

S jednotlivými noži AZZA pohodlně nakrájíte zeleninu, pečivo i naporcujete syrové i tepelně upravené maso a po použití je uložíte do praktického designového bloku. TESCOMA takovou má a jmenuje se AZZA. Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou.


Kuchyňské nože s čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli se snadno čistí, jsou vhodné do myčky. Uložte je přehledně a stylově na kuchyňskou linku do praktických bloků. Několik velikostí pojme různé množství nožů.


V naší nabídce naleznete nerezové bloky na nože Azza i dřevěné bloky na nože od značky Woody. Dbejte však i na správné broušení nožů. AZZA uložené v praktickém bloku efektního designu, který zaručeně připoutá pozornost na vaši moderní kuchyň. Nože jsou vyrobeny kováním z jediného. Vynikajúci na uloženie až ks rôznych druhov kuchynských nožov, nožníc na hydinu a ocieľky.


Nože možno skladovať kolmo alebo pozdĺžne. PRECIOSO uložených v bloku. Ručne brúsené čepele nožov s V profilom sú vynikajúce na krájanie a rezanie bez námahy.


Ergonomické protišmykové rukoväte nekĺžu v dlani, použitie nožov je komfortné a bezpečné. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Nože sú vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, s odolnou čepeľou, dokonalým ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Blok WOODY na nože Odporúčaná. Nože sú dokonale ostré, vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a vybavené odolnou čepeľou, perfektným ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi na pohodlnú prácu pri varení. Vyrobený z odolného plastu s protišmykovou úpravou. Prohlédli jste si Kate.


Určeno pro profesionální a domácí použití. Stylový blok na nože nástroje nejen ochrání, ale také elegantně a úsporně uloží. Veškeré informace o produktu. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca.


S kvalitními noži dokáže být šefkuchař každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky