pátek 3. května 2019

Tescoma sada hrncu

Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce.


Tescoma sada hrncu

Sada tlakových hrnců obsahuje dvě velikosti nádob. Můžete si tak vždy zvolit právě tu, která odpovídá připravované porci jídla, a výrazně tak šetřit energie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada Tescoma HOME PROFI promění vaše vaření v dokonalý zážitek. Třináctidílná sada obsahuje dva hrnce s poklicí, tři kastroly s poklicí, dva rendlíky a mlékovar s nálevkou Tescoma. Nádobí je vyrobeno z ušlechtilé nerezavějící oceli s vysokým obsahem chromu a niklu. Nádobí na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří elektrickou energii.


Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Kvalitní nádobí by nemělo v žádné kuchyni chybět. Sada PRESTO obsahuje vše, co pro moderní vaření potřebujete. Co obsahuje sada nádobí PRESTO? My v Tescome to vieme, a preto vám ponúkame hrnce vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené extra silným sendvičovým dnom a ergonomickými úchytmi.


Hrnce Tescoma sú vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Väčšina hrncov je vhodná aj do umývačky. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Mezi další přednost patří i existence velmi silného sendvičového dna, které se stará o skvělé rozložení tepla.


To vše se kloubí v řešení od známé a hlavně lety prověřené značky Tescoma. Sada nádobí PRESTO je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřena extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. Všechny nádoby mají odměřovací stupnici, rendlík oboustrannou nálevku a poklici s otvory pro snadné cezení.


Devítidílná sada obsahuje dva hrnce s poklicí, dva kastroly s poklicí a rendlík Tescoma. Všechny informace o produktu Sada nádobí Tescoma Presto ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma Presto ks. Luxusní sada hrnců a poklic z nerez oceli. Unikátní poklice SmartCOVER jsou přizpůsobené snadnému cezení a mají pružný okraj, který slouží pro odkládání náčiní při vaření.


Hrnce od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků. Sadu nádobí jednoduše můžeme mýt v myčce. Vhodná na všechny typy varných d. Obecně patří k nejprodávanějším celkově. Obsahuje kastroly se skleněnými poklicemi, které mají parní ventil. Hrnce mají objem - - - litrů.


Nachází se zde i rendlík s průměrem centimetrů a objemem litru. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Sada nádobí s řadou revolučních řešení Nádobí ULTIMA je aktuálně nejdokonalejším nádobím z nerezavějící oceli na světě. Sada hrnců Presto Tescoma za akční ceny #128176;. Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně.


Skoncujte se všemi nedovařenými, spálenými či převařenými obědy s touto sadou nádobí, které vám díky svému extra silnému sendvičovému dnu zajistí rovnoměrnou distribuci tepla uvnitř celého hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky