pondělí 6. května 2019

Manikúrní sada solingen

Manikúrní sady Kellermann a Pfeilring Solingen. Vybírejte z široké nabídky-luxusní kožené manikúrní sady výrobců Kellermann a Pfeirling Solingen v našem E-shopu. Kvalitní manikúrní sada je nezbytnou součástí péče o náš vzhled. Nabídka značek z německého Solingenu Wüsthof a Zwilling zahrnuje krásné manikúry v luxusních pouzdrech, které Vám budou sloužit celý život a mohou být i vhodným dárkem. Nůžky na nehty, manikura, pedikura Solingen.


Vítejte v našem e-shopu!

Sada obsahuje značkové manikúrní nástroje firmy Solingen de Luxe Germany. Manikúra Premium Line manikúrová sada cestovné PL 8Oranžová: Manikúra Premium Line cestovná sada PL 8Oranžová obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Splňují vše, co od nich majitel očekává - precizní zpracování, kvalitní materiály a spolehlivost.


Všechny nástroje jsou navrženy tak, aby k sobě pasovali a umožňují snadnou a bezpečnou péči o nehty. Popis 4dílná manikúra v pouzdru s elegantním zapínáním. Wüsthof sady pro péči o nehty jsou vyrobeny za použití nejlepších tradičních postupů.

Dále v našem sortimentu naleznete exkluzivní manikúry od společnosti Pfeilring Solingen. V nabídce naleznete jak velké manikúrní sety, tak malé (cestovní) soupravy. Luxusní sada na manikúru a pedikúru od německé firmy GGS Solingen se vyznačuje kvalitním zpracováním a použití těch nejlepších materiálů zaručuje dlouholetou spokojenost s tímto výrobkem.


Naše pánská manikůra, trvanlivéa a pohodlné! Nabízíme k prodeji luxusní manikura sada a set. Jsem rá že maloobchodní a velkoobchodní zákazníky.


DUP Kožená manikúrní sada pro ženy 6ti dílná s prvky Solingen Manicure set hnědá PITY 13x5x2cm Elegantní manikúrní set 6-dílný, vyroben z kvalitní. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Velká luxusní manikúrní sada Solingen AMBASSADOR Polo v černém koženém pouzdru z pravé kůže, se zapínáním na zip. Sady na manikúru a pedikúru Sady na manikúru a pedikúru skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


DUKAS, PFEILRING SOLINGEN , Titania a dalších. Vybíráme-li dámskou manikúru pro použití do kabelky, bude úplně dostačující manikúrní sada s maximálním počtem pěti nástrojů Solingen. Takováto manikúra se hodí spíše pro použití v domácím. Luxusní pánská sedmidílná manikúrní sada v decentním hnědém pouzdře. Obsahuje produkty označení Solingen , které jsou ve světě známy svou odolností a kvalitou.


Pod touto značkou jsou mimo jiné produkovány i ty nejlepší břitvy. Každodenní pomocník většiny z nás - to jsou luxusní sady pro manikúry a pedikúry.

Společnost vychází z velmi staré tradice výrobků Solingen. Pro muže pak břitvy, klasické holící strojky, holící štětky, mýdla i nástroje na údržbu. Luxusní manikúrní sada vyráběná ze stejné oceli jakoSolinge.


Prostě kompletní příslušenství pro péči o Vaše tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky