pátek 3. května 2019

Univerzální kráječ zeleniny

Vybírejte si kráječe ovoce a zeleniny podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Kráječe ovoce a zeleniny. KRÁJEČ ZELENINY PRESS Tento univerzální kráječ není třeba dlouze představovat,většina jej jistě dobře zná z TV reklamy. Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce,cibuli apod.


Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Díky různým druhům nástavců, které lze snadno a rychle vyměnit, můžete vše nakrájet i nastrouhat na požadovanou velikost během chvilky. Lidl nabízí v akci univerzální kráječ SMZ 2Is tlačítkem turbo pro ještě vyšší výkon. Elektrický kráječ kompletně vyroben z tlakově litého hliníku s velmi tuhou konstrukcí, vyměnitelný nůž Solingen RSG z nerezové oceli (průměr cm), pevná krájecí plocha s posunovačem, bezpečnostní vypínač a ochrana rukou, nastavitelná tloušťka krájení od do 30mm s tříbodovým vedením posuvu, momentový i. Slouží pro snadné a rychlé nakrájení na proužky, kolečka, kostičky nebo měsíčky. Stačí pouze nasadit příslušný nástavec, vložit ovoce nebo zeleninu, stisknout a je hotovo.


Guillotine à saucisson Velmi snadné a pohodlné krájení klobás, choriza, suchých salámů, chleba nebo dokonce zeleniny ! Díky mikro zubům na čepeli, z tvrzené nerezové oceli s označením Sprit of Thiers, je řez čistý a plátky jsou krásně tenké! Proveďte všechny své řezy bez. Díky tomuto kráječi, který funguje jako ořezávátko, si těchto radostí můžete užívat dosyta.


Vysoce kvalitní a ostré nože, rychlá a bezpečná příprava jídla bez poruchy, snadná údržba. Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Univerzální asistentka každé kuchyně. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř.


Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné dí. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Jeho extrémně ostré čepele z nerezové oceli vám umožní dokonale nakrájet různé druhy ovoce a zeleniny , sýry, vejce a mnoho dalšího. Připravte pro své přátele krásné a efektní překvapení.


Obložené mísy a zeleninové saláty, které jsou ozobené spirálami z křupavé zeleniny budou svěží a elegantní. Vyzkoušejte tento originální kráječ a každé jídlo bude vypadat originálně a delikátní. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Vynikající pro snadné krájení brambor, kořenové zeleniny apod. Westmark Ruční kráječ na chleba univerzální Traditionell.


Při každém stisku se krájecí. Kreativní zeleniny s tímto pomocníkem je hračka. Genius kráječ ovoce a zeleniny. Manuální přístroj na přípravu potravin, krájí, řezá a seká - vše v jednom. Multifunkční pomůcka do kuchyně.


Pro všechny, které unavuje že tráví spoustu času v kuchyni. O krájení se stará kvalitní nůž Solingen (17cm) a nechybí ani bezpečnostní vypínač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky