středa 8. května 2019

Stojan na papírové utěrky

Dřevěný stojan na papírové utěrky s dekorem levandule rozveselí každou jídelnu. Pokud nevíte kam s utěrkami bude tento stojan tou nejlepší volbou a zároveň krásným doplňkem. Braní papírových utěrek bude najednou snadné - stačí stisknout rukojeť, zastavit roli a odtrhnout tolik papíru, kolik potřebujete. Orion Drátěný stojan na papírové utěrky. Materiál: kov – povrchová úprav.


Papírové utěrky lze lehce utrhnout za pomoci pouze jedné ruky.

Dřevěný dekorativní stojan na papírové utěrky je ideální pro kuchyně. Díky dřevěnému zpracování se hodí do každé kuchyně. Stojan je nastavitelný,. Můžete jej snadno přesunovat z místa na místo.


Jednoduchý design stojanu na papírové utěrky má snadné použití: pohodlně jej uchopíte a snadno odtrhnete papírové utěrky. Elegantní stojan na papírové utěrky z kolekce Aquamarine Metallic Line bude designovým doplňkem každé kuchyně. Je přenosný, nezabere mnoho místa a zajistí, že budete mít utěrky vždy po ruce.


Magnetický držák na utěrky s dávkovačem na fólie Wenko Café.

Praktický a kvalitně provedený pomocník. Slouží k tomu, že na něj navléknete roli papírových utěrek. Průmyslové utěrky do dílen, průmyslu, autolakoven i pro tiskárny na čištění tiskařských válců. Utěrky jsou savé, odolné rozpouštědlům. Průmyslové papírové utěrky a ručníky v roli jsou vyrobeny ze 1 recyklovaného papíru z vybraných surovin, vyznačují se vysokou schopností vstřebávání tekutin, např.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje. Nově zboží odesíláme PPL a Zásilkovnou na vaši adresu pouze při platbě předem na bankovní účet, aby se urychlilo doručování zboží. Kuchyňské doplňky držáky na utěrky.


Umístit se dají na zeď i na nábytek. Vyberte si úžasný designový kousek! Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Je to estetický i praktický doplněk, který zajistí, že papírové ručníky a utěrky budou vždy po ruce. Držáky na papírové role.


Pod ní je držák papírových ručníků, díky čemuž je k dispozici vždy, když je to nutné. Bez ohledu na to, zda si vybereme stojan nebo držák na papírové utěrky , můžeme si být jisti, že ušetříme prostor na kuchyňském pultu tím, že dokonale uspořádáme pracovní prostor kolem nás. Kvalitní stojan na průmyslové utěrky splní svou funkci ve zdravotnictví, také v širokém potravinářském.


Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks.

Kromě stojanů na papírové utěrky a ubrousky máme v nabídce i závěsné tyče a celé závěsné systémy, díky kterým budete mít více místa na kuchyňské lince, a v kuchyni se Vám snadno bude udržovat pořádek. Tyče a závěsné systémy mají v kuchyni všestranné využití. Kovový stojan na papírové role vhodný do míst s vysokou spotřebou utěrek.


Stabilní konstrukce s rychlou a jednoduchou výměnnou rolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky