úterý 28. května 2019

Keramická pánev tescoma

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Univerzální pánve jsou v kuchyni nepostradatelné.


Vyberte si z nabídky kvalitních produktů značky TESCOMA pánev se špičkovým antiadhezním povrchem a celou řadou praktických vychytávek. Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby.

Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Keramická pánev Tescoma už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem.


Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení. Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné.


Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí.

Recenze Tescoma pánev Presto na lívance cm. Je vhodná na výrobu lívanců, ale i volských ok a dalších pokrmů. Formu dodáváme v obalu z kvalitní silné lepenky, ve které ji můžete bezpečně skladovat po mnoho let. Pak ve vaší rodině zůstane po staletí a vaši potomci si ji budou předávat z generace na generaci coby rodinné stříbro. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Při výrobě každé keramické pánve ekoPRESTO Tescoma vzniká méně oxidu uhličitého. Ve chvíli, kdy se keramické pánve ecoPRESTO nastříkají antiadhezním povlakem, stačí na jejich vytvrzení jen třetinové množství energie. V případě přehřátí prázdné keramické pánve se neuvolňují žádné škodlivé látky.


Pánev s keramickým povrchem. Tyto pánve je možné použít na všechny typy ohřevu, pokud však máte indukční varnou desku, je potřeba speciální keramická pánev na. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. PRESIDENT si díky své dokonalosti a univerzálnosti získají velmi rychle prestižní postavení v každé moderní kuchyni. Pánve PRESIDENT mají speciálně upravený povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene.


Patří mezi větší modely, což dokládá také její průměr o velikosti centimetrů.

Kromě indukce je vhodná pro použití na elektrickém sporáku, stejně jako na plynu. Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily. Klasická bábovková forma z keramiky.


Masivní provedení keramické formy zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená. Grilovací pánev PRESTO MINI značky TESCOMA je perfektní pro přípravu malých pokrmů. Určitě oceníte antiadhézní povlak a protiskluzovou rukojeť, díky které budete mít přípravu jídla pevně v rukou.


Skvěle si poradí na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky