čtvrtek 30. května 2019

Pračka bauknecht

Vy určujete, jak výhodně a ekologicky budete prát! A to je dobré nejen pro životní prostředí, ale. Katalog návod ů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Bauknecht - inteligentní řešení pro pohodlný život. Všetky zvládnu vyprať prádlo, v účinnosti a ďalších funkciách už sú ale rozdiely značné.


Pračka je prirodzená súčasť každej domácnosti. Viete treba, kde by mala mať pračka umiestnený plniaci otvor? Příslušenství hadice na vodu. Chybí ji nožička, stačí jen vypodložit. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Perfect to add value to every home. This means taking care of yourself and your loved ones, every day.


Horem plněná pračka bauknecht (výrobce Whirlpool) na 5kg prádla. Ponuka rúr na pečenie, mikrovlnných rúr, varných dosiek, umývačiek, chladničiek a odsávačov je teraz k dispozícii predovšetkým v kuchynských štúdiách. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: BAUKNECHT WAT PURE FLD - Automatická práčka - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Od koupě uplynulo jen měsíce, ale všechno se mi líbí.


Porovnejte se značkou LG, která je přítelem. Chtěl jsem také jednu, ale nakonec jsem vybral němčinu a neztratil. LG někdy začne skočit z vibrací, auto mi to nedělá, i když to.


Energeticky úsporná, vysoce účinná při odstřeďování, funkce fuzzy logic. Spousta volitelných funkcí. AquaStop je ochrana proti přetečení nebo úniku vody. Spotřebiče jsou důkladně odzkoušené a vyčištěné. Senzor Green Intelligence zajistí až o nižší spotřebu vody, neboť přesně měří naplnění bubnu a podle toho upraví potřebné množství vody.


To je dobré pro životní prostředí, ale zároveň bude vaše prádlo krásně čisté. Díky programu pro rychlé praní,. Ve srovnání s programem praní s plným naplněním bubnu ušetříte při menším množství prádla až litrů vody! Pračky bez senzoru mají postupnou spotřebu vody a neumožňují optimalizovat tuto spotřebu podle.


Vážení zákazníci, od 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky