úterý 7. května 2019

Rychlovarná skleněná konvice

Skleněná rychlovarná konvice - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Rychlovarná skleněná konvice se světelnou indikací provozu a filtrem pro zachycení nečistot se stane elegantní a nepostradatelnou součástí vaší moderní kuchyně. Vše si nastavíte tak, jak to máte rádi.


Moderní technologie a krásný design, to je nová skleněná konvice Philco. Moderní a stylová rychlovarná konvice Tefal KI730DGlassnbsp;zaujme jedinečným designem a skvělými funkcemi. Díky stylovému nerezovému designu v kombinaci se skleněnou nádobou, se konvice hodí do každé kuchyně.

U konvice nechybí vodoznak ani skryté topné těleso. Víko odklopíte jednoduše zmáčknutím knoflíku na rukojeti a pohodlně naplníte konvici vodou. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Modrá LED světelná indikace vnitřního prostoru, nerezové ploché dno se skrytou topnou spirálou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Některé konvice mají dokonce speciální sítko na čaj jako součást vybavení. Do sítka můžete dát čaj, ohřát vodu a nechat čaj louhovat přímo v konvici. Vzhledem k čistému designu skleněných rychlovarných konvic jsou vhodné i na servírování.


Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně.


Používání konvice je bezpečné, neboť se automaticky. Nejčastěji vyhledáváte bílá rychlovarná konvice , varná konvice tefal, porcelánová rychlovarná konvice , delonghi rychlovarná konvice , akce rychlovarná konvice , varná konvice tesco, varná konvice kauflan eta rychlovarná konvice , varná konvice červená, keramická rychlovarná konvice , varná konvice skleněná , varná konvice philips, designová rychlovarná konvice , varná. Samozřejmostí je i regulace teploty vody. Teplotu si můžete nastavit v rozmezí 60–100°C. Konvice je díky skleněnému materiálu elegantní a zároveň levná.


Stojí již kolem 8Kč. Detail produktu Do obchodu. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Díky nerezovému louhovacímu sítku tak můžete připravovat nápoje o stále optimální teplotě přímo v rychlovarné konvici.

Veškeré informace o produktu. Bezdrátová rychlovarná konvice ADLER Velká elektrická rodinná konvice s tradičním tvarem konvice v moderním prostředí. Je-li vybaven indikátorem čisté vody, automaticky se vypne, když se zahřeje.


Různé teploty jsou znázorněny i barevně, což ocení i neslyšící. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky