pátek 17. května 2019

Sencor ssi 8441vt

Sencor ssi 8441vt

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Az átlátszó víztartálynak köszönhetően bármikor nyomonkövethető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. Jedná se o napařovací žehličku, která kombinuje všechny důležité vlastnosti, které by taková. Díky průsvitné nádržce na vodu snadno vidíte, zda je potřeba vodu doplnit.


Teplotu lze plynule regulovat dle potřeb otočným kolečkem. Napařovací žehlička s keramickou žehlicí plochou vám zajistí ještě pohodlnější a rychlejší žehlení. Rukojeť žehličky má protiskluzovou povrchovou úpravu. Plnící nádobka je součástí dodávky.


Vďaka priesvitnej nádržke na vodu ľahko vidíte, či je potreba vodu doplniť. Teplotu je možné plynule regulovať podľa potrieb otočným kolieskom. W Podloga Ceramic Pritisak pare Da Fizičke karakteristike Boja Belo-ljubičasta Dimenzije 295mm. A biztonságos használatról az automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik. Sencor Vasaló boltok, képek.


Sencor ssi 8441vt

SENCOR je tvrtka za potrošačke elektronske uređaje, osnovana u Japanu u kasnim šezdesetima te je stekla prestižan status u području audio tehnologija. Dál už hledat nemusíte! Anonym () už bych si ji znovu nikdy nevybrala Proti: napařovala jen při nejvyšší teplotě, fakticky všechno prádlo musím žehlit na nejvyšší teplotu, na. Tip: Pegla na paru Pegle su uređaj koji može malo da zbuni i zaplaši obiljem informacija i različitih opcija oko sebe. Koja grejna ploča je najbolja, podešavanje i raspoređivanje temperature, lakoća manevrisanja i tako dalje.


Drip-Stop funkcióval rendelkezik, mely megakadályozza a vízfoltok kialakulását a textílián. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Automatsko sigurnosno isključvanje pri mirovanju (min. vertikalno, sek. horizontalno).


Cijene na sajtu iskazane su u eurima sa uračunatim porezom. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Pegla ima funkciju samočišćenja i automatskog gašenja u stanju mirovanja.


Karakteristike Tip Pegla Snaga 2. Kapacitet 380ml (posuda za vodu) Ostalo Dodatne. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


Jedná sa o naparovaciu žehličku, ktorá kombinuje všetky dôležité vlastnosti, ktoré by takáto moderná. Koncovka prívodného káb. Our prices are wholesale prices. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan!


What are you waiting for? Start carting and shopping only at Telemart. Produkt je dočasně nedostupný Produkt jsme pro vás u dodavatele již objednali, bohužel momentálně neznáme termín jeho doručení na náš sklad.


Recenze Diskuze Žehlička napařovací s keram.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky