středa 22. května 2019

Pánev s poklicí 28 cm

Proto jsem teď pánev objednávala do rodiny jako dárek. Vysoký okraj pánve umožňuje snadnější míchání pokrmů během dušení nebo smažení. Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev Je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Luxusní kuchyňská pánev s poklicí vhodná na sporák i do trouby.


Pánev s poklicí 28 cm

Nádobí - pánve, Lamart, nové keramické pánve díky své nepřilnavosti a odolnosti proti poskrábání představují ideální volbu pro vaší kuchyni. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Pokrmy v této pánvi se nepřipalují a zachovávají si přirozenou chuť i šťavnatost.


Materiál: nepřilnavý povrch. Wok mramorová pánev s poklicí RL-BW28M o průměru cm. Woková pánev s mramorovým povrchem je ideální volbou pro ty, kterým není jedno, co jedí. Již svou konstrukcí se výborně hodí pro přípravu zeleniny. Rovněž mramor je porovnání s kovovými povrchy k pokrmům mnohem šetrnější.


Máme pro vás širokou nabídku pánví různých rozměrů, materiálů i účelů. Pánev nesmí chybět v žádné domácnosti. Oblíbená je například grilovací pánev , pánev na palačinky, pánev wok, litinová pánev , pánev na indukci, pánev s nepřilnavým povrchem atd. Vhodná na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Díky odnímatelné rukojeti můžete pánev použít také pro zapékání v troubě - bez poklice a bez rukojeti do 2°C!


Horní okraj hliníkové pánve má šířku cm. Příslušenstvím k pánvi je poklička pro vaření i dušení zároveň. Technologie Thermo-Spot. Třívrstvá konstrukce z nerezu a hliníku.


Pánev s poklicí 28 cm

Možnost použití v troubě do 2°C. Healthy tasty keramická pánev s poklicí cm. Vsestranna panev s nerezovou poklici vyrobena kompletne z 5vrstveho nerezu o sile steny mm. Panev je diky tomu vysoce tepelne i chemicky odolna a lze ji myt v mycce na nadobi a snese i vlozeni do ro.


Free Shipping Available. Pánve Diamant překvapí svými jedinečnými užitnými vlastnostmi. Jejich povrch je zpevněný skutečnými diamantovými krystaly. Diamantové částice obsažené ve vnitřní vrstvě vynikají skvělou tepelnou vodivostí (předčí i takové materiály, jako je měď nebo stříbro) a zlepšují varné vlastnosti pánve.


Nemůžete vyplnit toto pole. Mramorová pánev by měla být nedílnou součástí každé kuchyně. Na pánvi připravíte vynikající pokrmy jako třeba chilli con carne, kuskus s masem, paella, špagety aglio olio apod. Ani při přehřátí nevylučuje žádné toxické výpary, je šetrná k životnímu prostředí a především ke zdravému vaření. Při manipulaci s horkou pánví použijte kuchyňské chňapky, zabráníte popálení.


Kolekce GEM je dílem uznávaných designérů P. Willaertse, pravidelně oceňovaných cenami za prestižní design. Pánve, jejichž povrch je zpevněný skutečnými diamantovými krystaly. Díky těmto diamantovým částicím vynikají pánve skvělou tepelnou vodivostí. Tato pánev s poklicí udělá radost každé hospodyni.


V této pánvi připravíte rychle zdravé a dobré jídlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky