pátek 17. května 2019

Sklenice na smoothie

Hravá sklenice na smoothie v zelené barvě s motivem sovy. Její součástí je i praktické těsnicí víčko ze silikonu pro lepší udržení teploty nápoje. Právě to v kombinaci s dvoustěnnou koncepcí zajistí, že váš drink zůstane hodně dlouho studený. Sklenice na smoothie na doma. Nejen na cestách, ale i doma vás někdy přepadne chuť na lahodné smoothie ! Dokonce i na doma pro vás máme nádherné sklenice na smoothie.


Sklenice na smoothie

Velká sklenice na vodu na nožce je prostě úžasná a vaše smoothie v této sklenice bude opravdovou bombou. Přidejte do sklenice trochu ovoce jako dekoraci a. Vše důkladně rozmixujeme, vlijeme do sklenice a máme smoothie na světe. Díky banánu není třeba ho jakkoliv doslazovat, díky mátě a mraženému ovoci je příjemně osvěžující, což každý jistě ocení teď v letních měsících. Zde najdete nejlepších mixérů na smoothie momentálně dostupných na trhu.


Všechna hodnocení vychází z desítek hodnocení samotných uživatelů daných smoothie makerů, a vy tak už nemusíte procházet jiné stránky a ušetříte čas. Pomocí masivního ucha si nebudete vychlazený nápoj tolik ohřívat. Můžete si v nich připravit džus, limonády, smoothie a různé další nápoje vhodné i pro děti. Krásné retro sklenice svým vzhledem opravdu připomínají žárovky. I když zrovna není co oficiálně slavit.


Sklenice na smoothie

Vychutnejte si své oblíbené nápoje z průzračných, broušených či třeba barevných sklenic. Vyberte si tvar a provedení přesně podle vašeho vkusu a také podle. Nádoby na smoothie na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Stolní mixér na smoothie je určený pro jednoduchou a rychlou přípravu převážně ovocných a zeleninových koktejlů – tzv. Oproti klasickému stolnímu mixéru lze smoothie namixovat přímo ve speciální nádobě na pití, ze které si můžete hotový koktejl ihned vychutnat nebo vzít s sebou ven.


Stačí pár věcí a máte hotové sklenice nejen na smoothie , ale i jakékoliv domácí limonády. My už jsme z nich ochutnali Alpro smoothie , ale také např. Pro jejich výrobu jsem použila Hipp sklenice od 1 šťáv pro děti.


Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí. V našich sklenicích na limonádu si vychutnáte rozličné nápoje jako je voda, džus, ovocné šťávy, minerálky, limonády nebo smoothie. Naše nealko skleničky jsou ze silného čirého skla odolného proti nárazu , z jemného svěžího tenkostěnného bezolovnatého skla.


Sklenice na smoothie

Salátové smoothie s banánem možná na první pohled obsahuje kombinaci surovin, o kterých by si člověk řekl, že k sobě moc nejdou. Věřte ale, že jim to spolu funguje, a to náramně. Stejně jako ostatní smoothies je i toto velmi jednoduché na přípravu, jen je trochu náročnější na počet surovin. V této sekci naleznete sklenice na míchané nápoje a sklenice na koktejly.


Pro exotické koktejly můžete použít i sklenice na koňak. Pro drinky na bázi sektu pak sklenice na sekt. Hledáte-li sety sklenic na míchané nápoje a šejkru pak doporučujeme se podívat do sekce souprav na míchané nápoje.


Silné ucho, díky kterému ji budete mít ihned v ruce a zároveň si nebudete vychlazený nápoj tolik ohřívat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky