středa 8. května 2019

Sklenice riedel

Sklenice riedel

Welcome to the Riedel On-Premise Webstore. This area of our website is specifically for hospitality trade customers and contains information about products which are developed for exclusive use in restaurants, hotels, wineries and other catering environments. Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 2let tradice s moderními technologiemi a inovacemi. Ve světě profesionálních someliérů i zapálených milovníků vína si společnost vybudovala jméno díky sklenicím, které jsou specificky tvarované dle jednotlivých odrůd vín. Riedel products are an efficient and futureproof investment.


Sklenice riedel

We are pioneers and enable you to achieve goals you never thought were possible. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dále je tu tvar sklenice , který umožňuje smočení co největšího povrchu sklenice zvláštním chvatem, kdy sklenku otočíme do horizontální polohy a pěkně s ní otočíme kolem své osy. Pokud jsme si nalili přesně 20ml, neměli bychom se polít a mělo by se nám dostat maximálního využití vnitřního povrchu sklenice. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Lightweight, durable and dishwasher safe, Performance glasses are executed in sparkling crystal glass, and feature long fine stems and large stable. Cheap Prices On Riedel At David Shuttle. Free Delivery On Orders Over £48. RIEDEL má svou hlubokou historii.


Claus Riedel byl v dlouhé historii sklenic prvním, kdo tvar sklenice podřídil charakteru vína. Je proto považován za vynálezce sklenice na víno. Série SOMMELIERS: Ve spolupráci s italským sdružením sommeliérů A. Poznejte na vlastní kůži špičkovou kvalitu vinných sklenic Riedel a nalezněte pro sebe v Riedel -Shop Váš oblíbený kousek. Manufakturu Riedel lze navštěvovat celoročně.


Sklenice riedel

Každá sklenice vytvořená Riedel Wine Glass Company představuje malé mistrovské dílo a reprezentuje opravdovou radost ze života, životní styl a sklo, které si budete celý život hýčkat poté, co z něj ochutnáte víno a poznáte rozdíl. V Riedel Wine Glass Company můžete koupit skleničky na červené a bílé víno, sklenice. Riedel Výhodný set sklenic Single Malt Whisky Sommeliers. Doprava na tento produkt Info v obchodu Do obchodu Kulina. Koupit tento Riedel - Sommelierské sklenice pro 1. Riedel je inovátorem a tvůrcem speciálních vinných sklenic, které rozvinou chuť a vůni těch nejlepších světových vín.


Vhodné jak pro bílá tak i růžová vína. Skleničky rozmanitých tvarů typu. Vyrobené z kvalitního křišťálového skla. Strojově vyráběný křišťál od celosvětově známe značky Riedel. Pořiďte si kvalitní sklenice na víno.


Vyberte si z naší nabídky klasických i moderních tvarů skleniček z kvalitního křišťálového skla. With glassware and serving pieces to suit all price points. Riedel nabízí strojově i ručně foukané sklenice a dekantéry na víno.


Jako první na světě začali s konceptem, kdy ke každé skupině vín připravili skleničku se specifickým tvarem a velikostí. V nabídce jsou řady pro domácí použití i profesionální someliéry. Sada dvou sklenic ze série Riedel Bar určenými speciálně pro potěšení z tequily.


V březnu začíná jaro a tak ho přivítáme parádním Rieslingem z Mosely a taky jedním obrovským překvapeníChardonnay ze Slovinska, které se tváří jako burgundské, jen je za půlku ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky