úterý 28. května 2019

Plynová deska electrolux

Plynová deska electrolux

Plynová varná deska Elektrická varná deska Indukční varná deska Kombinovaná varná deska Plynová varná deska Zpět. Vaření na plynu je precizní a má své kouzlo. Plynový panel vám umožní perfektně ovládat intenz. Tato plynová varná deska ve skleněném provedení kombinuje přesnost a účinnost vaření na plynu s lesklou elegancí sklokeramiky, která se snadno čistí – jedinečný designový zážitek.


Plynová deska electrolux

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. Rychlý hořák na této varné desce od firmy Electrolux je konstruován tak, aby teplo dosáhlo dna nádob rychle.


A my jsme ji nyní učinili ještě více intuitivní. Jasné LED osvětlení varné desky Electrolux FlameLight nabízí přehle zda je ovladač zapnutý či vypnutý. Navíc vám sdělí, zda je mřížka pod nádoby stále horká. Mnoho kuchařů miluje odezvu plynu.


Dětská pojistka, Pojistka plamene. Pohyb při nastavování teploty od nejnižší po nejvyšší je zcela přirozený. V nové kolekci Rococo od firmy Electrolux se snoubí klasický úchvatný design se. Otočné ovládací knoflíky jsou navrženy tak, aby se při změně tepelného výkonu varné desky daly snadno otáčet, a jsou navrženy podél přední. Vestavná varná deska se čtyřmi plotýnkami je vybavena litinovou mřížkou.


Je totiž konstruován tak, aby teplo dosáhlo dna nádob co nejrychleji. Zboží rozvážíme po celé ČR nebo si je můžete vyzvednout na našich pobočkách. Kvalitnější příprava jídla je nyní nadosah dokonce ještě více díky našemu systému na zaklapnutí. Vaše nová deska zapadne na své místo, aniž byste museli použít drž.


Elegantní plynová varná deska s precizní regulací plamene a automatickou funkcí uzavření plynu v černé barvě. Hořák Speed byl navržen pro rychlé zahřátí dna nádobí. Silnější a rychlejší plamen může ušetřit až energie. Podlouhlé mřížky nad hořáky tohoto. Naše plynová varná deska je vybavena automatickou bezpečnostní funkcí, která vypne přívod v plynu v případě, že plamen nahodile zhasne.


Můžete si tak s plnou důvěrou užívat vaření na plynu. Plynové varné desky Electrolux se budou vyjímat v každé kuchyni. Pro milovníky plynové klasiky mají připraven důmyslný design zajišťující vysokou odolnost, stálost barev a snadnou údržbu.


Plynová deska electrolux

Před jakýmkoliv poškrábáním je varná plynová deska Electrolux chráněna robustní mřížkou nad. Detail produktu Do obchodu. Dodává tak rychlejší a intenzivnější plamen a zároveň šetří až energie. Konečně máte spotřebiče, které odpovídají chutím, které vytváříte.


Kolekce Electrolux Rococo umožňuje přípravu delikates, od pečení po čokoládové fondány, zatímco vypadá krásně. Vaše kuchyně, stejně jako vaše chutě, bude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky