pátek 10. května 2019

Dvouplotýnkový vařič eta

Nejžádanější jsou elektrické vařiče ETA , které mají univerzální použití. Prostorově úspornou alternativou jsou výkonné elektrické vařiče ETA. Ať už zvolíte vařič s jednou či dvěma plotýnkami s litinovým nebo keramickým povrchem, můžete se těšit z jednoduchého ovládání, snadné údržby i bezpečné manipulace, které napomáhají protiskluzové nožky. Dvouplotýnkový vařič ETA z bílého smaltu je vhodný na chalupu, chatu i studentských kuchyní. Má plynule regulovatelné termostaty a světelné kontrolky provozu.


Dvouplotýnkový vařič eta

Funkční dvouplotýnkový vařič značky ETA. Starší, trochu smazaná stupnice, ale jinak funkční, vyčištěný. Plotýnkové vařiče oceníte nejen tam, kam se nevejde klasický velký sporák.


Jedno plotnový vařič eta se smaltovaným pláštěm vám bude na vašich cestách skvělým pomocníkem. Díky svým kompaktním rozměrům se jedná o snadno přenositelného pomocníka, se kterým připravíte. Zboží spadá do kategorie B - ZÁNOVNÍ, POUŽITÉ.


Použité zboží, může nést stopy použití. Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu. Nese stopy použití a drobné oděrky. Plynulá regulace, světelná signalizace.


Elektrický dvouplotýnkový vařič ETA je vhodný na chalupu, chatu či studentské koleje. Dvě litinové plotýnky mají průměr 1a cm. Popis: Bílý, smaltovaný dvouplotýnkový elektrický vařič ETA je ideální na chalupu, chatu, nebo do menší kuchyně.


Dvouplotýnkový vařič eta

Až účinnost, časovač do 1minut, nastavitelná teplota vaření 60°C-240°C, nedělená varná deska, dotykové ovládání, zvuková signalizace, citlivá regulace. Praktický dvouplotýnkový vařič vhodný do menšího bytu, na studentskou kolej, nebo na chatu. Nabídne plynule regulovatelný termostat, ochranu proti přehřátí a protiskluzové nožky. WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR.


Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR. Její velkou předností je elegantní vzhle kterému dominuje černá sklokeramická deska s několika dotykovými tlačítky, čistý rám a. Snadno se udržuje a tak bude stále vypadat jako nový. Elektrický vařič tradiční značky ETA v nerezovém provedení vám poskytne maximální pohodlí při vaření. Vařič ETA nezabere moc místa.


Dvouplotýnkový vařič eta

Indukční vařič z vysoce odolné sklokeramické desky. Vysoká efektivita indukčního ohřevu využije až energie což znamená rychlejší ohřev a úsporu nákladů. Vybrat si totiž můžete vařiče Eta , vařiče Fagor, vařiče Concept, Baumatic nebo Professor vařiče.


Neotálejte a vybírejte levné vařiče skladem na Okay. Bezpečnostní ochranu proti přehřátí zajišťují tepelné pojistky. Naši pracovníci se Vám budou. Každá plotýnka má plynule regulovatelný termostat pro nastavení požadované teploty a světelnou kontro.


Porovnání cen elektricky dvouplotynkovy varic eta , srovnání cen elektricky dvouplotynkovy varic eta na portálu HLEDEJCENY. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na indukční vařič pro náročnější uživatele. Vybrali jsme moderní dvouplotýnkový indukční vařič Domo DO326IP s časovačem a dětskou pojistkou.


Tento model vyniká nejenom svým velmi vysokým výkonem, ale i propracovaným designem. Sklokeramický vařič Jata V1- dvouplotýnkový , kovové tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky