středa 29. května 2019

Špagetovač na zeleninu

Struhadla, kráječe, pasírovače Struhadla, kráječe, pasírovače skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Banquet, Tefal a dalších. Hodně rodičů řeší, jak přimět své ratolesti k tomu, aby začaly jíst ovoce a zeleninu.


A tohle je právě tím osvědčeným pomocníkem, který nám může pomoci udělat zeleninu nevšední a atraktivní.

Osobně to mohu potvrdit. Naše dcera právě patří do skupiny dětí, které bezmězně. Spiralizér je výborným pomocníkem, když zrovna máte chuť na něco lehkého a čerstvého, nebo nemáte moc času na vaření.


Spirály z většiny zeleniny a ovoce jíme většinou za syrova, ovšem i milovníci např. Při výběru se zaměřte na následující funkce a technické parametry. Příkon – obvykle se pohybuje v rozmezí až 1W.


Zásobník na spirály – není součástí všech typů spiralizérů.

Typy nástavců – čepel na tenké špagety, střední nudličky, vykrajování jádřinců, loupání slupek a nástavec na těstoviny. Uľahčí vám prípravu jedál. Jednoduché použitie, stačí pretlačiť akúkoľvek zeleninu , ovocie a výsledok je zaručen. Tento spiralizér (někdy nazývaný špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce.


Se třemi rychle a snadno vyměnitelnými noži můžete se spiralizérem rychle a jednoduše vytvořit svá oblíbená jídla pro svou rodinu a přátele ve velmi krátkém čase. Tento spiraliziér (někdy nazývaný spirulizér na špagety, špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší. Elektrický spiralizér Sencor SSV 230WH určený pro tvorbu ozdobných spirál, které promění ovoce a zeleninu v lahodnou pochoutku.


Praktický pomocník pro přípravu RAW stravy. Velký plnicí otvor umožňuje vkládat velké kusy surovin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Možná se to zdá jako nereálný úkol, ale získat šťávu z kořenové zeleniny opravdu lze. To, co se zdá jako nadlidský úkol, zvládnou jen ty nejlepší a nejsilnější odšťavňovače.


Spiralizér vás při zpracování vámi oblíbených vitamínů překvapí velice jednoduchým ovládáním a vysokým výkonem. S tímto kráječem nakrájíte ovoce nebo zeleninu snadno a rychle a.

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Stačí, keď nasadíte čepeľ, vložíte zeleninu alebo ovocie a potom už iba otáčate kľukou a sledujete, ako zo špiralizéra padajú pestrofarebné špagety. WMF Mandolína na zeleninu Top Tools.


POPIS Mandolína na zeleninu od výrobcu WMF je skvelým pomocníkom pri príprave zeleniny alebo ovocia. Spiromat - špiralizér, krájač na zeleninu. Rýchlo, pohodlne a hlavne bezpečne nastrúha kapustu, uhorky, mrkvu a ostatnú zeleninu a ovocie. SCD Spiralizer neboli špagetovač. Kráječe ovoce a zeleniny.


Díky němu nepřijdete zkrátka na SCD ani o tak dětmi oblíbené špagety. A přitom budete nadále přispívat ke svému zdraví. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Zeleninu vložíme do zužujícícho se otvoru a otáčíme s ní tak dlouho, dokud je co krouhat. Pokud zpracováváme větší množství surovin, pak se hodí stolní spiralizéry. Bývají opatřené nejen úchytem zeleniny a klikou, ale také přísavkami, díky kterým pevně drží na kuchyňské desce.


Tento (někdy nazývaný spirulizér na špagety, špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky