pondělí 13. května 2019

Cestovní holící strojek

Funkci rychlonabití na jedno holení oceníte v případě, že máte pouze nabíjecí strojek , který se vám během holení vybije. Rychlonabití trvá podle konkrétního modelu holicího strojku až minut. Díky indikátoru nabíjení máte vždy pod kontrolou, kdy je potřeba strojek dobít. Vysoce výkonný cestovní strojek Rse může pochlubit celosvětovým napětím a minutami doby použití umožňujících až deset dní holení. Zkrátka je ideálním společníkem na cesty pro muže, kteří chtějí pečovat o svůj vzhle ať jsou kdekoliv.


Má kromě cestovního zámku také cestovní pouzdro. Akumulátor strojku vydrží na jedno nabití až minut, má možnost rychlonabíjení. Holit se s ním lze pomocí vody, pěny, gelu, ale i na sucho. Je možné jej používat ve sprše. Jedná se o planžetový přístroj.


Praktický cestovní holicí strojek je perfektní pro péči mimo domov. Díky svým kompaktním rozměrům a napájením 2AA bateriemi může být snadno použit v práci, v autě nebo i na krátké výlety. Tento cestovní holicí strojek je nejmenší elektrický holicí strojek od Braun, který se pyšní špičkovými.


Cestovní holící strojek

Na cestách využijete i cestovní holicí strojek , který se snadno vejde do kabelky nebo cestovní tašky! Strojek se dodává s čistící nabíjecí stanicí pro rychlé nabíjení a kvalitní čištění po holení. Cestovní holící strojek Remington TF 70.


Hlavním rysem je elegantní kryt hlavy pro bezpečné planžetové holení, zatímco je uložen. Nabízí také výkonnou baterii a až minutovou výdrž provozu. Tento šikovný strojek na cesty zaručuje rychlé a bezpečné.


Dámské elektrické holicí strojky Dámské elektrické holicí strojky skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto cestovní holicí strojky vhodné. Philips, BRAUN, Remington a dalších. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online.


Starejte se o svůj holicí strojek a pravidelně ho čistěte. Jak pečovat o holicí strojek pro muže. S každým holením se břity holicího strojku opotřebovávají.


Cestovní holící strojek

Abyste si pojistili co nejdelší životnost, udržujte strojek čistý. K tomu využijte například malý štěteček nebo čisticí sprej, kterým odstraníte zbytky. Patří sem určitě hřebínek MicroComb, pomocí kterého jsou vousy dokonale naváděny do stříhací části planžety. Kromě suchého holení je samozřejmé také takzvané mokré.


Podstatným parametrem při výběru pánského holicího strojku je i způsob napájení. Z tohoto hlediska můžeme rozlišovat strojky síťové, akumulátorové a bateriové. Pokud si nejste jisti, po kterém holicím strojku sáhnout, podívejte se na náš článek Jak vybrat holicí strojek. Elektrický holicí strojek je nezbytnou výbavou každého muže. Pohyblivé holicí hlavice perfektně kopírují kontury obličeje a pohybují se v různých směrech, díky čemuž jim neunikne žádný chloupek.


Pro někoho familiárně také bagr. Určitě jste se spolu už potkali. Holicí strojek na klasické žiletky. Kamarádil s Tvým tátou. S tátou táty Tvého táty.


A teď se možná stane i Tvým dobrým kamarádem. Předtím je však potřeba udělat jedno důležité rozhodnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky