středa 15. května 2019

Látkové ubrusy

Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový.


Látkové ubrusy

Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Látkové ubrusy jsou nedílnou součástí naší domácnosti. Najdete zde ubrusy čtvercové, obdélníkové i středové pásy.


Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny. Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost? Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem.


Mají praktickou a užitečnou funkci, protože ochrání váš stůl před znečištěním a usazováním nepříjemného prachu. Naše ubrousky jsou vyrobeny z kvalitních českých i zahraničních látek. Materiál na ubrousky i jejich design pro vás pečlivě vybíráme, snažíme se o originální kousky, které neseženete na zahraničních webech, ani nekoupíte v nadnárodních řetězcích s. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu. Pokud si nevyberete z hotových produktů, nabízíme vám výrobu ubrusů na míru - šití ubrusů na zakázku. Ubrusy z Hezkého domova.


JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko. Z naší nabídky si jistě najdete ten pravý i vy, a to ať už dáváte přednost jednoduchosti či originalitě a extravaganci. Ubrousky jsou doplňkem k vybranému ubrusu nebo prostírání. Vyskytují ve složení, vzorech a barvách jako ubrusy.


U některých produktů je možné zakoupit pouze ubrousky bez vzoru (zejména u prostírání a ubrusů úzkých), ovšem ve stejném složení a barvě. Některé ubrusy na stoly disponují i speciální úpravou, která zabraňuje jejich ušpinění. Veselé a elegantní látkové ubrousky a prostírání dodají šmrnc každému prostřenému stolu. Dokonale prostřený stůl s ubrousky a prostíráním. Stop pokapaným stolům a zbytkům jídla mimo talíř!


Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. Látkové obrusy sú nepostrádateľným bytovým textilom v mnohých domácnostiach. Majú praktickú a užitočnú funkciu, pretože ochráni váš stôl pred znečistením a usadzovaním nepríjemného prachu.


Látkové ubrusy

Nádherne vyzerajú, ozdobí Váš stôl a dotvorí štýl kuchyne alebo jedálne. V dnešnej dobe slúži aj na dekoratívne účely. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. V každém případě ubrusy patří ke slavnostně prostřené tabuli. Hodí jak na kuchyňský stůl, tak na stolek v obývacím pokoji. Hledáte látky na ubrusy a prostírání, které si zamilujete?


Látkové ubrusy

Dotáhněte design interiéru vaší jídelny nebo obývacího pokoje k dokonalosti a vsaďte na moderní látkové ubrusy a prostírání. V naší šicí dílně ve Zruči nad Sázavou pro vás zajišťujeme výrobu na zakázku i prodej látek na ubrusy. Ručně vyráběné ubrusy a prostírání promění stolování v estetický zážitek. Vyberte si podle vlastního vkusu a stylu na Fler. Látkové kusové ubrusy i ubrusy s teflonovou úpravou jsou vhodné při každé příležitosti.


Vánoční ubrusy s motivy hvězd v zeleném, červeném, smetanovém i bílém provedení navodí při adventu tu správnou náladu. Pro velikonoce jsme připravili velikonoční ubrusy s kraslicemi. Vajíčka jsou buď v červené nebo zelené.


Využijete je k zakrytí velkých kulatých stolů či menších stolků na nožce, u nichž hosté během recepce či banketu popíjejí víno nebo konzumují občerstvení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky