pondělí 6. května 2019

Kávovar do restaurace

Idea Cappuccino je špičkový plněautomatický kávovar určený do všech zátěžových provozů s požadavkem na vysoký výkon. Idea osahuje integrovaný profesionální kapučinátor - káva a mléko či mléčná pěna jsou vydávány zároveň. Vhodný do každé kavárny, cukrárny, restaurace.


Kávovar má přednastavitelná tlačítka. Cena, barva, dostupnost na tel.

Pijete v kanceláři kávu? Potřebujete kávovar do restaurace ? Proč utrácet za kávovar. Nakupujte kávu od nás a kávovar Vám nezplatně. Automatický kávovar je ideální do kanceláře, restaurace i domácnosti. Dodáme kávovar ZDARMA do Vaší kavárny, restaurace či hotelu.


Postaráme se o veškerý servis.

Dodáním přístroje a kávy naše práce vlastně teprve začíná. Kontaktujte nás, dodáme Vám kávovar i kávu do Vaší kavárny či restaurace. Nespresso nabízí řadu specifických služeb pro podniky a vynakládá veškeré úsilí, aby byl kávovar ve vaší restauraci nebo kavárně neustále v perfektním stavu. Poskytujeme individuální přístup, vycházející z konkrétních potřeb a očekávání vašeho podniku a profesionální služby, promyšlené do nejmenšího detailu. Rádi byste si pořídili kávovar do restaurace , baru, kanceláře nebo jiných provozů?


SWEETCOFFEE vám nabízí pronájem kávovaru, a to zdarma. Vyberte si podle průměrné denní spotřeby kávy. Sháníte spolehlivý profesionální kávovar do Vaší kavárny, restaurace či jiného gastroprovozu?


Zabýváme se prodejem a servisem profesionálních repasovaných kávovarů renomovaných značek (Faema, Astoria, Vega, atd) Veškeré kávovary v nabídce jsou po kompletně repasovány v našem servisním středisku. Idea Duo je vlastně vylepšený kávovar Idea Cappuccino. Opět se jedná o plněautomatický kávovar určený do všech zátěžových provozů s požadavkem na vysoký výkon.


Vyplňte jednoduchý formulář a my vám vybereme kávovar pro vaši kancelář. Získáte profesionální kávovar zcela zdarma včetně servisních služeb a dodávek kávy. Check Out Gatgun on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Free Shipping Available. Stačí k tomu velice málo - být milovníkem pravé italské kávy a pravidelně ji od nás odebírat. Toto jsou jediné podmínky, které musíte splnit, abyste od nás obdrželi špičkové vybavení a nadstandardní servis.


Také si nedokážete svůj den představit bez šálku lahodné kávy či kvalitního čaje? Uvažujete, který bude ten nejlepší kávovar pro domácnost, do práce, či do restaurace ? Nevíte ale, jaký kávovar vybrat? Začneme srovnávacím testem automatických kávovarů, které jsou nejčastější volbou. Pára proudící do mléka pak dokáže vytvořit skutečně bohatou našlehanou pěnu, říká Michal Černý, odborník na prodej kávovarů.


Je libo profesionální automat? Oba přístroje v ceně okolo tisíc korun disponují. Vaši kancelář i domácnost. Jsme opravdoví specialisté na kávu.


Restaurace má kapacitu míst a je rozdělena do částí - restaurace , pivnice a oddělený salónek s kapacitou míst. Ať už jdete na obě obchodní jednání či jen s přáteli na pivo, rádi Vás uvítáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky