středa 15. května 2019

Prodej výčepního zařízení

Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Akční slevy, doprava zdarma. Kvalitní a uživateli ceněné modely pivního chlazení v cenově výhodných setech s doporučeným příslušenstvím. Veškeré součásti výčepního zařízení Vám dodáme, namontujeme, budeme též provádět záruční i pozáruční servis. Sanitaci pro Vaše výčepní zařízení je samozřejmostí a díky našim technikům, jsme schopni operovat kdekoli v ČR.


V našem sortimentu naleznete výčepní zařízení Pygmy komplety : s bajonetem, plochý nebo komplet Kontakt bez narážečů. Novinkou jsou Pygmy Tower patřící do skupiny luxusní výčepních zařízení. Výčepní zařízení nabízíme v sestavách, dále pak samotné výčepní zařízení klasické i luxusní a příslušenství.

Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku výčepního zařízení již za 2-minuty. Mimo výčepních zařízení u nás naleznete i příslušenství související s čepováním. Vítejte v našem internetovém obchodě. Jsme profesionálové ve svém oboru, nabízíme a prodáváme výčepní zařízení a příslušenství, vhodné i do domácností na Vaši párty a podobně.


Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni jej v podstatě obratem dodat. Elektro - Vycepni zarizeni bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Samozřejmostí je možnost zapůjčení výčepního zařízení za částku 20-.


Uděláme vše pro to, abyste nebyli o nic ochuzeni! Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy. Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory.


Jsme smluvní partner firmy LINDR pro prodej výčepní techniky.

V našem ochodě zjistíte, že pořídit si výčepní zařízení nebo pivní chlazení je věc cenově přijatelná. Rádi Vás take uvítáme v naší kamenné prodejně na pivní chlazení a výčepní zařízení v Hradci Králové. Při rezervaci je nutno nahlásit jméno nájemce, termín vyzvednutí, délku pronájmu výčepního zařízení. Nabízíme montáž výčepního zařízení na víno ZDARMA, vybavení vinotéky či restaurace. Pokud Vám naše vína chutnají a chcete je nabízet dál svým zákazníkům, využijte tuto službu a ušetřete vstupní náklady na nákup a montáž výčepu.


Servisní pracovníci provádějí údržbu, servis, opravy výčepních zařízení , pravidelnou sanitaci a zajišťují bezproblémový provoz výčepních zařízení na promoakcích (montáž, demontáž, pohotovostní služba). Nájdite servisní pobočku, která je k vám nejblíže. Samozřejmě výčepní zařízení s chlazením má i jednu další velkou výhodu, a to takovou, že ho lze koupit v mnoha provedeních.


Ty se liší nejenom designem, ale hlavně výkonem. Díky tomu tak může daný systém na chlazení a točení piva sloužit vám a pár přátelům, ale stejně tak i společnosti, která čítá třeba. Sanitace vinného vedení a výčepního zařízení je důležitým předpokladem prodeje kvalitního stáčeného vína. Sanitací se zahubí mikroorganismy (plísně, houby a bakterie), které mohou kontaminovat víno.


Tímto způsobem prodloužíte trvanlivost vína stáčeného do PET lahvi, které si zákazník odnese domů a také. Navštivte naši kamenou pivní prodejnu, ve které naleznete široký soriment lahvového i sudového piva a kvalitní česká výčepní zařízení značky Lindr. Před naší prodejnou pohodlně zaparkujete díky vlastnímu vyhrazenému parkovišty, případně můžete využít rozlehlého stání před supermarketem Billa.


Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Specializujeme se na prodej piva a všeho co k tomuto moku patří.


V naší nabídce naleznete vše, od pivní kosmetiky a dárkových balení, až po sudové pivo a možnost půjčit si výčepní zařízení. Nabízíme výběr z velkých, středních i malých pivovarů a to jak z České Republiky, tak i ze zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky