úterý 21. května 2019

Stojan na toaletni papir

Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.


I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. V sortimentu najdete také spoustu multifunkčních stojanů na papír s např.


Stojany na toaletní papír. Díky tomuto řešení ušetříte spoustu místa. Navíc se nemusíte vzdát atraktivního vzhledu, pokud zvolíte toto řešení. V katalogu nemáme podrobnější informace o stojan na toaletni papir. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Držáky toaletního papíru a štětky na WC. I něco tak neurozeného, jako je držák na WC štětku, může mít styl. Je libo plastový či chromovaný?


Dřevěný či transparentní? Jak vidíte, je z čeho vybírat! To samé platí pro držák toaletního papíru.


Stojan na toaletni papir

Dejte si tedy tu práci a. Držák na toaletní papír z nerezové oceli iDesign Roll. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Dále je možné vybírat i. Vrchní nerezová část poličky poslouží k odložení telefonu nebo knihy, odklápěcí spodní díl k diskrétnímu uskladnění dalších sanitárních potřeb.


Ten pravý držák na wc papír do své koupelny najdete na e-shopu KIKA. V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek. Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka.


Hnědobéžový nástěnný držák na toaletní papír Wenko Cover. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Držák, držák na papir , stojan na toaletní papír s rukojetí, bambus - 2v1. Betonový držák na toaletní papíry Lyon Béton Cloud L. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Stojan na toaletni papir

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Tamní designéři se snaží o to, aby každý jimi navržený výrobek byl nejen dekorativní, ale i účelový. A hlavně – aby oslnil nezávisle na tom, o jakou místnost se zrovna jedná.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Máme pouze omezené množství. Materiál kov-chrom, Rozměry: výška cm. Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky