pátek 31. května 2019

Deska na indukční vařič

Kromě toho se indukční vařič velice snadno udržuje, na rozdíl od jiných typů neobsahuje žádné vyvýšeniny, ani záhyby, ve kterých by se držela špína. Povrch je tvoří hladká sklokeramická deska , pod kterou je až umístěna elektromagnetická technologie. Pro údržbu tak bohatě stačí zařízení setřít vlhkým hadrem a je čisto.


S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.

Indukční vařiče Indukční vařiče skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sencor, Orava, Rommelsbacher a dalších.


Možná nikdy, takže Vám i indukční varná deska na 2V zcela jistě skvěle poslouží a vy si můžete užít všechny výhody indukční varné desky i např. Ze kterých indukcí na 2V můžeme vybírat? Výkonnost indukčního vařiče se projeví například při smažení na tenké pánvi. Senzor varu rozpozná, kdy voda v hrnci dosáhne bodu varu. Nejčastěji se indukční deska připojuje na třífázový proud.


Pro domácnosti s klasickou 230V jednofázovou zásuvkou a nemožností třífázového připojení představuje ideální řešení indukční deska 230V.

Používejte pouze nádobí určená speciálně pro vaření na těchto panelech. Je zpravidla označen výrobcem zvláštním odznakem na dně nebo na obalu. Nejlépe nepoužívejte příbory z kovu k míchání jídla během vaření. Jistě oceníte také praktické funkce jako časova.


K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. Plynová varná deska MORA Inzerát byl odebran z oblí.


Vysoká efektivita indukčního ohřevu využije až energie, což znamená rychlejší ohřev a úsporu nákladů. Pokud byste položili na zapnutý vařič prázdnou nádobu, dno nádoby by se mohlo zdeformovat. Funguje na principu elektromagnetické indukce, jež vzniká působením cívky umístěné pod sklokeramickou deskou na železné dno hrnce, kde se vytváří teplo díky indukovaným proudům.


Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk.


Automatická detekce nádob pro indukční vaření. Vařič má velký a čitelný LCD displej, senzorové dotykové ovládací plohy a vysokou úroveň bezpečnosti. Za poslední měsíc oprava auta tisíc, oprava plynového kotle oprava notebooku 5. Z toho jednou jsem rok a půl vařila jen na dvou plotnách, protože si to přihasil opravář a uzavřel návštěvu s tím, že se závada neprojevila.

Pokud se voda v hrnci vyvaří (a vařením naprázdno by mohlo dojít k přehřátí), indukční cívka se sama vypne. Totéž udělá, jestliže na varné ploše leží nějaký cizí předmět. Zdá se, že tenký alobal nezatížil vařič natolik, aby jej vestavěná ochrana vypnula. Dále jsme na vařič postavili hrnec z neferomagnetické nerezové oceli (vyzkoušeno magnetem) bez sendvičového dna (obyčejný plech). Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu.


Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky