pátek 10. května 2019

Parní pračka se sušičkou

Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a sušičky, sušení nebývá tak dokonalé jako u samostatného zařízení a na výběr také bývá méně programů. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička? Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak. Po skončení programu bude vaše prádlo svěží, a to aniž by muselo projít celým cyklem. Předem plněná pračka se sušičkou Electrolux EW7W447W je skvělou volbou pro rychlé vyprání a usušení prádla s vynikajícími výsledky.


Parní pračky se sušičkou LG na Alza.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. A, dB, parní program Doživotní záruka na motor. Vše můžete pohodlně vyprat a usušit v jednom cyklu, už za hodinu. Díky pračce se sušičkou od LG nemusíte kupovat samostatnou sušičku, ale zároveň dosáhnete zářivě čistého a suchého prádla.


Kombinovaná pračka se sušičkou WD80K52E0ZW od společnosti Samsung disponuje několika praktickými funkcemi, díky kterým účinně, ale šetrně odstraní odolné skvrny a prádlo zanechá hygienicky čisté. Je výkonná, tichá a šetří náklady za energie. LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička.


Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky.

Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Samostatný spotřebič vs. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek místa. S-shape boční stěny pro zvýšení stability a funkce předpírka, odložený start nebo dětská pojistka proti nechtěnému otevření dvířek při spuštění programu.


TwinWash pro praní dávek prádla najednou (s mini pračkou, kterou je třeba zakoupit zvlášť). Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Kapacita bubnu pro praní dosahuje 1kg a pro sušení kg. Technologie ActiveWater Technologie ActiveWater zajišťuje optimalizované využívání vody a systém bubnu, aby nedocházelo k plýtvání vodou. Systém řídí nastavování přesné spotřeby vody na praní podle typu tkaniny a množství.


Tahle pračka se sušičkou v jednom využívá technologii DualSense, jež přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu podle praných tkání. Vzorované bundy nebo náchylnější svetýrky tedy lze kvalitně vyprat, usušit a dobře ochránit proti nežádoucímu opotřebení. Kombinace pračky se sušičkou , navíc v energetické třídě A, vám umožní šetřit nejen energii, ale také svůj čas a hlavně finance. Praní a následné sušení prádla nebylo nikdy snazší.


Smart parní pračka se sušičkou LG F4DN508Sv bílé barvě s předním plněním je zařazena do energetické skupiny A. Je ideální pro velké rodiny. Pračky se sušičkou - Bosch. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se.


Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané.

Celý popis a technické parametry. Pod pračku je možno podstavit speciální mini pračku a tím vyprat další kg prádla navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky