pondělí 6. května 2019

Umyvadlová skříňka 50 cm

Skladem, ihned k odběru ks. K dispozici jsou také další barvy nebo povrchové úpravy SILVERÅN Umyv. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo?


Umyvadlová skříňka 50 cm

Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si jednotlivé série nábytku řazené dle výrobců. Pri výbere veľkosti kúpeľňovej komody pod umývadlo nezabudnite zohľadniť aj jej hĺbku.


Jednak, aby korešpondovala s vybraným umývadlom, a tiež aby sa dobre vošla do vašej kúpeľne. PURA umyvadlová skříňka 96x55x45cm, dub starmood - ebz umyvadla PR102. Detail produktu Do obchodu. Skříňka pod umyvadlo ze série Twins od firmy KOLO. Zásuvka má mechanismus tichého dovírání.


Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Levná skříňka s umyvadlem. Součástí dodávky je keramické umyvadlo a úchytky.


Boky i přední plochy lamino mat. Ideální nábytek pro vaší koupelnu pokud chcete co nejvíce ušetřit a přesto získat dostatek úložného prostoru. Závěsná skříňka pod umyvadlo - 2x zásuvka - horní zásuvka s organizérem - na výběr je umyvadlo s jedním nebo dvěma otvory pro. Voděodolný a snadno omyvatelný povrch, stabilní konstrukce. Dveře skříňky jsou opatřeny praktickým a pohodlným mechanismem pro tiché zavírání.


Korpus skříňky je vyroben z LTD lamina bílé barvy, dvířka jsou vyrobeny z LTD desky, lakované bílým lakem do vysokého lesku. Koupelnová skříňka Zita v klasickém designu je dodávána spolu s keramickým umyvadlem. Vodovodní baterie a odpadový sifon nejsou součástí koupelnové skříňky. Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka?


Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Koupelnový nábytek z bílého lamina, nejjednodušší řešení pro Vaši koupelnu. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Skříňku vyrábí firma KOLO. Umyvadlová skříňka včetně umyvadla.


Pred nákupom sa oboznámte s technickými nákresmi a popisom nižšie. Vnitřní členění zásuvky umožňuje přehlednější uspořádání toaletních potřeb. Deep by JIKA mají zaoblený tvar.


Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky