čtvrtek 2. května 2019

Chladnička concept

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. Lednička do které se vejde jakýkoliv nákup a přitom perfektně pasuje do vaše bytu či domu. Můžete si ji pořídit v bílém či černém.


Americká chladnička výška 182. Táto chladnička ponúka priestrannú mrazničku s celkovým objemom 1litrov, ktorá sa nachádza v ľavej časti. Mraznička je navyše prakticky rozdelená do štyroch políc a dvoch zásuviek.


Samozrejme, pri troche skromnosti vám môže takáto chladnička doma stačiť, ale neodporúčame to. Je to zbytočné, nepohodlné a neoplatí sa to. Na druhej strane, chladnička za približne dvesto eur je skvelá voľba napríklad do hotelových izieb, na chatu a chalupu, alebo do bytu, ktorý nevyužívate dlhodobo.


Chladnička concept

Chladiaci priestor, umiestnený hore má objem 3l. Voľne stojaca chladnička s mrazničkou amerického typu vám ponúka príjemné množstvo priestoru pre vaše potraviny, ktoré zároveň uchová po dlhú dobu čerstvé a veľmi chutné. Chladnička amerického typu v českom prevedení. Krásny sklenený design rozžiari.


Technológia Total No Frost zabraňuje tvorbe námrazy v mraziacej aj chladiacej časti. Disponuje funkciou Total No Frost, Metal Cooling a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zadní stěna chladničky je vyrobena ze speciálního metalického materiálu, který dokáže. Drahšie, ale modernými funkciami nabitá veľkokapacitné chladničky, ktorá uspokojí aj veľmi náročnú domácnosť.


Chladnička concept

Snívate o objemnej chladničke amerického typu a myslíte si, že je to variant vhodný len pre hollywoodske filmy? Ač designem odkazuje na minulost, v sobě ukrývá moderní technologie – ty se starají o to, aby dlouhodobě ušetřila, byla spolehlivá, nemuseli se o ní starat a také prodloužila čerstvost potravin. Tato chladnička nabídne prostorný mrazák o celkovém objemu 1litrů, který se nachází v levé části.


Mrazák je navíc prakticky rozdělen do čtyř polic a dvou zásuvek. Retro design Stylové ledničky z kolekce Concept Retro Cool jsou kombinací charakteristických oblých linií. Ide o prvú chladničku typu Side by Side so šírkou cm. Jde o první chladničku typu Side by Side o šířce cm. Retro chladničky neosmysliteľne patria do retro kuchyne.


Chladnička concept

An appliance, a cabinet, or a room for storing food or other substances at a low temperature. GEMET - Concepts , version 4. Centrální sklad: ks v. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Ideálny doplnok k drevenej kuchynke Kids Concept (kuchynka sa predáva samostatne). Vestavná chladnička je zabudovaná přímo v kuchyňské lince, čímž elegantně podtrhnete moderní design vaší kuchyně.


U tohoto provedení je však nutné si uvědomit a především být si jistí o zvoleném objemu, přeci jen se jedná o nevratnou instalaci. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. MALL dni: Zľava – navyše po zadaní kódu 20CO v 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky