pondělí 20. května 2019

Varná konvice do auta 12v

Rychlovarné konvice do auta 12V i 24V, vařiče , varné konvice. Nejprodávanější sortiment. Varná konvice ALCA - 24V. Plynová kartuš pro vařič.


Ano dala by se použít, ale musíte mít převaděč ze 24V na 12V. Na našich stránkách bohužel ještě nemáme v nabídce konvici na 24V ,ale skladem ji máme. Napájení ze zásuvky autozapalovače.


Obsah balení: - varná konvice s přívodním kabelem. Termohrnky pro řidiče najdete v této kategorii. Objem konvice 700ml zabezpečí dostatek horké vody pro posádku vozu.


Varná konvice do auta 12v

Pokud rádi cestujete nebo trávíte hodně času v automobilu, možná by se vám mohla hodit tato praktická a cenově dostupná varná konvice Compass. Její hlavní předností je především 12V napájení s konektorem pro připojení do zapalovače. Konvice do auta je ideální na cesty nejen na dovolenou. COMPASS Konvice varná 12V. Balení obsahuje varnou konvici s přívodním kabelem, šálky, sítko na čaj, držák k upevnění konvice a vymezovací adaptér.


Popis: Konvice varná , napájení 12V do zásuvky zapalovače, objem konvice 700ml, balení obsahuje šálky, sítko na čaj, držák k upevnění a vymezovací adaptér. Amio do auta 12V 150W l. Zařízení je nepostradatelným doplňkem při dlouhých cestách , cestování , při pobytu v přírodě apod. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


Varná konvice do auta 12v

Stěny konvice jsou tvořeny dvoustěnným tepelně izolujícím tělem, díky kterému voda vydrží horká i dlouho po uvaření. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Balení obsahuje: varnou konvici s přívodním kabelem, šálky, sítko na čaj, nastavitelný držák k upevnění. V , Obsah: x pohárik, x vidlička, x čajové sitko, x lyžička, x podstavec, držadlo, m pripojovací kábel s konektorom do zásuvky. Plastová varná konvice se zapojením do autozapalovače. Konvice je vybavena ochrannou pojistkou proti přehřátí, automatickým vypnutím. Zásuvka, na kterou bude konvice zapojena, musí mít minimálně 15A pojistku.


Varná konvice do auta 12v

V - příkon 150W- objem. Cestovní konvička se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače, její max. Voltmetr do auta , rozsah 8-30V, montáž do autozdířky.


Inzerát varná konvice do auta 12V nepoužitá v okrese Klatovy, cena Kč, od Splav na Sbazar. Len čo si v garáži sadol. Ahojte měl jsem spirálu a dvě značkové rychlovarné konvice na 12V , ale na vroucí vodu jsem čekal 40min. Koupil jsem malý kufřík na PB, kde není plynová bomba, ale jen kartuš.


Vypadá jako sprey, který nacvakneš do kufříku. Na dovolené v kempu, vaření pro dva, vydrží dnů a můžeš na něm i grilovat, když dokoupíš. Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky