pátek 24. května 2019

Moka konvička indukce

Moka konvice vytváří kávu s chutí i intenzitou velmi blízkou espressu, ale za podstatně nižší cenu! Venuše, planeta, která se proměnila ve hvězdu. Káva se připravuje pod mírným tlakem, baru, chuťově připomíná espresso a pokud preferujete větší šálek, máte dvě možnosti.


Moka konvička připraví malou a silnou kávu, o objemu přibližně ml. Buď si pořídíte konvičku s větším objemem, zde musíte počítat s tím, že například dvojitý.

Hliníkové moka konvičky jsou oblíbené především proto, že se po čase vnitřek potáhne patinou a konvička si tak drží příjemnou chuť i aroma. Výsledná káva je naprosto dokonalá. Dobrý den, moka konvička má moc malý průměr dna a žádná indukce by pod ní zřejmě nesepla. Vždy je třeba dobře vědět, jaký je potřebný průměr dna dané plochy, aby konkrétní indukce fungovala.


Povětšinou je to až od nebo šálků, někdy ani tyto větší rozměry plochy nestačí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. I pro moderní způsob ohřevu je tu moka konvička – indukce zajistí stejný výsledek jako plamen.

Pro ohřev bez plamene je třeba speciální moka konvička – indukce totiž nepodporuje všechny materiály. Tu správnou poznáte tak, že je u ní vysloveně potvrzena kompatibilita s indukcí. Rovněž si pohlídejte i průměr dna. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Bialetti, Pezzetti, Tescoma a dalších.


Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Spodní část je z nerezové oceli vhodné pro indukci. Horní část je osmiboká jako u Moka.


Před nákupem prosím ověřte, že Vaše indukce funguje i na nádoby s tímto průměrem. Konvička má unikátní dvoutónovou úpravu. Nerezová moka konvice na šálků - 3ml kávy.


Přetlakový kávovar - tzv. Díky němu se z vašeho domu stane prvotřídní kavárna. French press nebo moka konvička ? Ačkoliv občas tyto dva spotřebiče splývají a především laici je řadí do jednotné kategorie kávovarů, princip jejich fungování je zcela odlišný.

Proto je vhodné se před volbou vlastního favorita seznámit s typem kávy, jaký vlastně připravují. Díky provedení ve stylu Art Deco se revolučním způsobem zapsala do světa domácí přípravy kávy. Z Itálie se rozšířila do celého světa. Jestliže si chcete přinést italskou kávovou kulturu do své domácnosti, pak je moka konvička skvělou. Osmiboký tvar konvičky zajišťuje dokonalé šíření tepla a díky použitému materiálu - hliníku - bude váš šálek lahodnější již po několika šálcích, neboť po pár použitích kávovar získá patinu, která dováří chuťový profil kávy.


Je to kvalitní tradiční italský kávovar pro přípravu překapávané kávy, který dokáže během krátké doby připravit až šálků toho nejlahodnějšího italského espressa. Vyskúšajte kávu z Weis Moka kanvičky indukcie. Je to kvalitný tradičný taliansky kávovar pre prípravu prekvapkávanej kávy, ktorý dokáže počas krátkej doby pripraviť až šálok toho najlahodnějšieho. Moka konvice je přístroj na vaření kávy založený na principu přípravy espressa za použití vysokého tlaku vodní páry. Samotný proces vaření se odlišuje jak od přípravy klasické kávy, tak od přípravy espressa připravovaného ve speciálních strojích využívajících vysoký tlak až několika barů, a protože ji tedy nešlo zařadit do žádné z tehdy známých.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky