úterý 28. května 2019

Kombinovaná lednice bosch

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Můzete jí umístit přímo u boční zdi, nebo nábytku, a stále budete mít plný přístup k přihrádkám. Kombinovaná chladnička Bosch KGN39VLje vybavena mnoha moderními technologiemi, které zajistí, že potraviny budou co nejlépe uchovány.

Kombinovaná lednička Bosch KGV 33VW31S je moderním spotřebičem, který maximálně využívá vnitřní prostor. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. LED osvětlení zajistí, že bude vnitřní prostor rovnoměrně a úsporně osvětlen.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Technologie All Around Cooling. True no Frost - nevytváří námrazu a šetří energii. Free Shipping Available. Genuine Bosch Appliance Spare Parts Order Now For Next Day Delivery!


Robert Bosch se vždy řídil zásadou, že poctivě odvedené řemeslo je mnohem důležitější než okamžitý zisk. Pračka vrchem plněná AEG ProSteam L. Umístěte ji ke zdi nebo nábytku. Spotřebitelé také často upozorňují na její nízkou hlučnost, která je pouze dB. Hledáte velkou lednici s mrazničkou, která uchová vaše potraviny až třikrát déle čerstvé?


Která umí vytvořit per. Plně funkční, předvedu, záruka. Chladicí část s objemem 1l je vybavena policemi z. S chladničkami Bosch je každodenní život chutnější a také jednodušší. Díky přehledným policím, prostorným boxům i důvtipným oddělovačům vždy přesně víte, jaké potraviny máte v zásobě.


Kromě toho můžete přihrádky a police vysunovat na teleskopických kolejničkách a díky tomu je vkládání a vyjímání.

Popis: Prodám kombinovanou lednici s mrazákem Bosch. Elektronická regulace teploty: jednoduché a přehledné nastavení cílové teploty. Lednice je v perfektním stavu a plnně funkční. MultiBox s vlnitým dnechrání ovoce a zeleninu před zkondenzovanou vodou.


Bezpečnostní sklo: obzvláště stabilní poličky z lehce udržbového skla. Chladící část disponuje odkládacími plochami z bezpečnostního skla s možností výškov. Disponuje poličkami z bezpečnostního skla, lze výškově nastavit.


Vestavná kombinace ledničky s mrazákem, Bosch KIV87VF3 nabídne objem chladící části 2litrů. Ve dveřích máte přihrádku. Při výpadku proudu je schopna 26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky