čtvrtek 23. května 2019

Papírové kelímky

Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? Papírové kelímky na kávu. V nabídce najdete praktické papírové kelímky na kávu nebo svařené víno - široký výběr od objemu l do l. Ke každému kelímku nabízíme plastové víčko příslušné velikosti.


Další výhodou kelímků řady PREMIUM a WRAP je, že horký nápoj díky dvěma plášťům kelímku nepálí při odnosu a manipulaci.

Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Pro jednorázové použití. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze.


V současnosti již nad plastem vyhrávají papírové kelímky. Nabízíme celoplošný plnobarevný potisk kelímku. Ale protože potisk musí být dobře rozpoznatelný ne pro člověka držící kelímek ale hlavně pro osoby v jeho okolí, tak jednoduchý jedno až dvoubarevný potisk na bílém pozadí určitě také.

Bílý, transparentní, termo kelímek z pěnového materiálu, papírový kelímek HOT DRINKS (l nebo l, ks) a vypouklé víčko na něj. BIO papírové kelímky jsou vhodné pro servírování teplých nápojů od 0°C až do 85°C. Jejich široké využití ocení cateringové společnosti, restaurace, festivaly, aj. Povrch obalů je upraven přírodním voskem proti.


Kelímky na horké nápoje. Obchod s obaly zejména pro gastronomii. Balicí papíry, papírové kelímky , tácky, krabičky na jídlo, papírové sáčky a mnoho dalšího. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Party stolování efektně. Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky , brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti.


Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Barevné papírové a plastové kelímky nejen, že krásně vypadají, ale taky se Vám nerozbijí. Jsou ideální na oslavy pro děti i zahradní party u bazénu.


A to nemluvíme o ušetřené práci s umýváním nádobí!

Vybrat si můžete jednoduché jednobarevné kelímky , kelímky s puntíky či proužky nebo tématicky laděné kelímky s motivem, které budou dokonale korespondoavt s. Vratné kelímky Popcup jsou na rozdíl od jednorázových kelímků šetrné k životnímu prostředí. Jsou mnohem odolnější než obyčejné kelímky z tenkého plastu a bezpečnější než sklenice. Díky tomu, že je lze skládat do sebe nezaberou příliš místa. Kartonová sleva, velmi kvalitní pevné papírové kelímky.


Doporučený užitný objem l, objem po horní okraj kelímku 3ml. Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla mm, výška 1mm. Projekt Otoč kelímek vznikl z potřeby nabízet zákazníkům stylové, praktické a odolné kelímky na kávu, které po jednom použití neskončí v popelnici. Internetový obcho v jehož sortimentu naleznete nejen papírové a plastové obaly, ale také BIO sekci, nebo čisticí a mycí prostředky.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás kelímky papírové za TOP ceny nebo kelímky papírové pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si kelímky papírové , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Plastové a papírové kelímky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky