pátek 27. dubna 2018

Silikonové sítko na čaj

Vhodné pro všechny sypaného čaje nebo různé druhy koření či bylinné směsi. Pořiďte si originální sítko na sypaný čaj v podobě hrušky. Do sítka stačí nasypat Vaše oblíbená směs, kterou pak dáte vylouhovat do horké vody.


Vybrat si můžete z různých barev.

Před prvním použitím nechte sítko pět minut vyvařit. Máte nejradši sypaný čaj ? Pak si jistě oblíbíte toto úžasné sítko v podobě potápěče. Ten je dostupný v několika atraktivních barvách. Přichycený za hranu hrnečku visí za kyslíkovou bombu.


Díky tomuto materiálu můžete sítko přidat klidně i do vařící se konvičky s vodou, kde se čaj postupně vylouhuje.

Dokonalý požitek z čaje do velké míry závisí i na čajovém nádobí a náčiní, které k jeho přípravě použijeme. Připravujete si čaj do konvičky, nebo rovnou do hrníčku? Vyberte si čajové náčiní tvaru a velikosti, která Vám.


Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj , čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Nebyl přidán žádný RSS kanál. Používáním webu souhlasíte s použitím souborů cookies. Sérum na růst řas na přírodní bázi.


Díky jeho tvaru jej pohodlně usadíte na okraj každého hrníčku. Tea je silikonové sítko na čaj ve tvaru panáčka. K dostání v šedé, modré, červené a zelené variantě.


QUALY Tea Shirt, černé. Kč (Euro) na objednání. Dolní část těla naplňte oblíbeným sypaným čajem a zavěste ho do hrnku s horkou vodou.

Originální sítko na čaj , které vám zpříjemní každý šálek čaje. Díky materiálu se sítko velice snadno čistí. Můžete mýt v myčce na nádobí.


Sítko na čaj je praktickým pomocníkem při přípravě sypaného čaje. Vynikající pro vyluhování sypaných a bylinkových čajů v hrnku nebo v konvici. Sítko položte na horní okraj hrnku, nasypte čaj , uzavřete víčkem a nechte luhovat.


Po vyluhování víčko použijte jako podložku pod sítko. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Moderní a praktické sítko na sypané čaje.


Sítko ve tvaru klasického čajového sáčku. Spodní část je odnímatelná pro naplnění snítků čaje do sítka. Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět. Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje. V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí.


Silikonové sítko na čaj , které vám zpříjemní každý šálek čaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky