pátek 13. dubna 2018

Jednorazove plastove misky

Termo jednorázové misky z penového polystyrénu vhodné pre donáškové služby, reštaurácie, rýchle občerstvenie. Jednorázové plastové vaničky a kelímky. Vhodné na šaláty, nátierky, ovocie ale aj na technické použitie.


Plastové misky s integrovaným viečkom na šalát, ovocie, zeleninu. Princípy ochrany súkromia na hedonia.

Tento web používa súbory cookies na identifikovanie vášho nákupného košíka. Bez využitia cookie súboru nakupovanie nemôže fungovať. V naší nabídce naleznete například papírové talíře a papírové misky , různých tvarů a velikostí.


Ty jsou samozřejmě recyklovatelné a nedají se již po použití dále použít. V našem sortimentu ale nabízíme také plastové talíře a plastové misky a mísy, které lze použít ještě alespoň jedenkrát. Je pouze na Vašem uvážení, kterému dáte osobně přednost. Naleznete zde misky na polévky, guláš či zeleninu, talíře na servírování prakticky čehokoliv, i větší tácy, na které se toho vejde opravdu hodně.


Malé i velké kelímky na víno, pivo i koktejly.

Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás plastové misky hranaté za TOP ceny nebo plastové misky hranaté pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Happy Party - Plastové talíře a misky Nabízíme široký sortiment jednorázového plastového nádobí. Vybírejte ze bohaté nabídky plastových talířů , polévkových a salátových misek , menuboxů a servírovacích tácků. Víčka k těmto produktům je třeba zakopupit zvlášť. Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí!


Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou. Plastové taniere a misky Vám umožnia rýchlo a lacno obslúžiť veľké množstvo hladných zákazníkov. V kategorii Plastové jednorázové nádobí naleznete například plastové kelímky, talíře, misky , tácky, příbory, napichovátka, slámky, dále také termo talíře a misky či menuboxy.


Misky zo skla alebo porcelánu môžu byť krásne, ale majú jednu veľkú nevýhodu – jeden nesprávny pohyb rukou a ležia rozbité na zemi. Víčko průhledné pro misky kulaté za férovou cenu! Vyberte si víčko průhledné pro misky kulaté do 5-ti minut.


Najdete u nás jednorázové rukavice za TOP ceny nebo jednorázové rukavice pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Internetový obcho v jehož sortimentu naleznete nejen papírové a plastové obaly, ale také BIO sekci, nebo čisticí a mycí prostředky.

Mix barev - transparentní, transparentní růžová, transparentní zelená s jemným květinovým dekorem. DOČASNÁ NEDOSTUPNOST RESPIRÁTORŮ, ROUŠEK a dezinfekčních prostředků. Kde inde si miesto chipsy, šalát alebo grilované mäso? S povrchovou úpravou PLA bez ropy.


Misky bílé, misky černé, misky průhledné, misky a boxy kulaté, hranaté i oválné, každá z nich nalézá své konkrétní uplatnění při balení a prodeji nejrůznějších výrobků. Zajisté je ocení také kdokoliv, kdo pořádá párty nebo oslavu pro větší množství lidí. V našem e-shopu naleznete mělké i hluboké talíře a misky z umělé hmoty (PS, PP) a také termo misky vyrobené z polystyrenu (PS, EPS) oblíbené pro své termoizolační vlastnosti k servírování horkých polévek. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Pro balení masa, uzenin, zeleniny, pekařských a cukrářských výrobků jsou určené polystyrenové misky , které dodáváme v barevném či savém provedení. Misky je vhodné použít pro zatavení fólií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky