čtvrtek 12. dubna 2018

Keramická škrabka

Keramická čepeľ je voči potravinám šetrná, ovocie a zelenina po olúpaní nevädne, nehnedne ani nemení chuť. Díky keramické a pohyblivé čepeli bude loupání brambor jednodušší. Keramická škrabka na ovoce a zeleninu různého typu, která je velice snadno uchopitelná a lehká. Použité materiály zaručuji, že škrabka neabsorbuje aroma, chutě, ani barvy pokrmů. Tělo škrabky je z odolného plastu v červené barvě.


Tato sloučenina je velmi silná a odolná.

Ušetří Vám čas i peníze. Budete překvapeni, jak jednoduché je používání naší škrabky. Porovnání nabídek keramická škrabka v českých internetových obchodech.


Nejlevnější keramická škrabka. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz keramická škrabka. Vyberajte si Škrabky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Japonské keramické nože KYOCERA.


Mechanický ruční brousek je určen pro ostření nožů z nerezové oceli, oceli atd. Keramická čepel je vůči potravinám šetrná, ovoce a zelenina po oloupání nevadne, nehnědne ani nemění chuť.

Keramické škrabky s bielym ostrím v červeném prevedení. Táto zlúčenina je veľmi silná a odolná, vydrží dlho ostrá, neničí vit. Praktická keramická škrabka na zeleninu a ovocie. Free Shipping Available.


Kyocera uchovává jídlu jeho. Tescoma škrabka na brambory PRESTO. PRESTO - Vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. WMF Škrabka na zeleninu Profi Plus. Profi Plus je vhodná na všetky druhy zeleniny, ktoré potrebujete tenko olúpať, ako zemiaky, mrkvu alebo uhorky. Pod sériou „Profi Plus“ sa skrýva vyše 1rôznych pomocníkov do kuchyne, ktoré vyhovejú aj najvyšším požiadavkám profesionálnych kuchýň.


INNOXA VM-N9 keramická škrabka na päty s ergonomická, 32cm Vďaka svojmu ergonomickému tvaru môže táto obojstranná keramická škrabka dosiahnuť na pätu bez potreby ohýbania sa. Tuto vlastnost ocení především klasičtí spotřebitelé do domácností. Připravili jsme pro vás klasické škrabky na brambory, ale i moderní kuchyňské škrabky na zeleninu, které můžete používat na různé druhy potravin a surovin. Vybírejte si ze škrabek zdobících, stranových, otočných, oboustranných, na ryby, rajčata atd. Sekce obsahuje japonská kuchyňská struhadla a škrabky zhotovené v mistrovských dílnách.


Ostří jsou vyrobena z nerezavějící oceli, rukojeti a osazení z neošetřeného dřeva. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Multifunkčný krájač sa stane vašou pravou rukou pri tvorení toho najlepšieho zdravého jedla.

Desiaty, salátky a rôzne prílohy k pokrmom dostanú nový rozmer. U ľahčite si prípravu potravín s týmto perfektným strúhadlom. Balenie obsahuje celkom.


Mimoriadne ostrá a trvácna čepeľ vyrobená z technickej keramiky na báze oxidu zirkónia, zabrúsená diamantovými kotúčmi na mikroskopickú ostrosť. Tato škrabka je oveľa bezpečnejšia ako ktorýkoľvek nôž , pretože je prispôsobená na dôkladné očistenie a olúpanie či už čerstvej zeleniny alebo exotického ovocia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky