čtvrtek 26. dubna 2018

Pečící trouba s mikrovlnným ohřevem

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Q7představuje pečicí trouby s integrovaným mikrovlnným ohřevem a funkcí pulsní páry, jakož i parní trouby, které jsou vaším pomocníkem pro zdravé vaření a tradiční pečení. S kombinací trouby a mikrovlnné trouby Siemens získáte flexibilitu a mimořádné kuchařské výsledky.


Díky funkci varioSpeed u vestavných trub s mikrovlnným ohřevem Siemens zkrátíte nutnou dobu přípravy pro vaše oblíbené pokrmy připravované v troubě. Pečicí trouba s mikrovlnným ohřevem Siemens může ušetřit až. S mikrovlnným ohřevem.

Varné desky Varné desky indukční Varné desky sklokeramické Varné desky plynové Grily a fritézy. Pečící trouby s mikrovlnkou. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Vestavné trouby s mikrovlnným ohřevem.


Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Kombinovaná trouba s mikrovlnným ohřevem nabízí systémy vaření v jednom. Integrovaná mikrovlnná funkce dokáže mnohem více, než ohřívat nebo rozmrazovat pokrmy.


Pokud ke zvolenému druhu ohřevu přidáte mikrovlny, zkrátite tak znatelně dobu jejich přípravy.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, Bosch, AEG a dalších. Stačí ho dovnitř vložit a trouba ho nejprve pomocí mikrovln rozmrazí a udělá doměkka, ovšem v závěru se přepne na horký vzduch, který maso dopeče dozlatova. Jak pro kombinaci trub s mikrovlnným , tak parním ohřevem platí, že si lze pořídit výrobky s automatickými funkcemi. U nich si pouze vyberete v nabídce druh pokrmu.


Elektrická vestavná trouba s klasickým ohřevem. Jejím základem je horní a spodní ohřev. Typově má podobné vlastnosti jako plynová trouba , liší se však připojením do elektřiny.


Horkovzdušná vestavná trouba. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Ovládání trouby je pomocí otočného voliče a tlačítek. Zvolit si můžete mezi mikrovlnným ohřevem , pečením, grilem, nebo rozmrazováním.


Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby. Parní trouba využívá při přípravě horkou páru, a to s horním ohřevem. Bosch CMG656BSje kompaktní trouba , která disponuje i mikrovlnným ohřevem. Trouba využívá různé zajímavé funkce. Například funkce Assist se postará o automatické nastavení optimálního druhu ohřevu, teploty a délky přípravy.


Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Proč se spokojit s pouhým ohřevem , když toho můžete mít víc? Model trouby blížící se svým základem provedení plynové trouby, a to hlavně z hlediska spodního a horního ohřevu.


Jen s tím rozdílem, že v tomto případě je zdrojem energie elektřina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky