pondělí 2. dubna 2018

Malá lednička do kanceláře

U některých typů je výhodou zabudovaný malý mrazicí box. Mini lednička je tak optimálním řešením pro studentské koleje, kanceláře i chalupy. Co je při výběru podstatné?


Malá pultová lednice pravděpodobně není optimální volbou skladování potravin pro rodinu, ale pro jednotlivce je taková kompaktní lednička ideálním řešením. Malá úsporná chladnička, ideální pro chaty, kanceláře a pod.

Celkový užitný objem litrů, možnost změny směru otevírání dvířek, rozměry (šxvxh) 440x640x5mm. Kromě toho ušetří také za elektřinu, které malá lednička spotřebuje mnohem méně. Mrazák se seniorům může také hodit – občas si něco chtějí uvařit a tak mají po ruce zeleninu do polévky, maso, ryby nebo třeba nanuk na chuť. Malá , praktická, chladicí: mini lednička Klarstein Frosty elegantně zapadne do pokoje nebo kanceláře , přičemž nabízí dostatek místa na léky, malé svačiny a nápoje.


Konečně chladné místo pro důležitá léčiva. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms. Veškeré informace o produktu. Lékárničky do kanceláře.

Zerowatt ZTOP 1v bílé barvě je ideální do menších domácností, na chalupu nebo do kanceláře. Prostor lednice je velice přehledný díky poličkám a vnitřnímu osvěltení. Malá kombinovaná lednice pro single človíčka nebo nenáročný pár.


Hodí se i do kanceláře nebo třeba na chatu. Díky své výšce se dá použít i jako podstavná lednice pod desku kuchyňské linky. Malá lednička Daewoo, do kanceláře ,chatky,apod.


Chladnička Ardes je vhodná pro camping, do auta nebo kanceláře. V první řadě se zamyslete, kde bude mít malá lednice s mrazákem své čestné místo. Máte v plánu ji zabudovat do kuchyňské linky na míru, nebo se má stát součástí již zařízené kuchyně? Vestavné malé ledničky s mrazákem jsou určeny k instalaci do kuchyňské linky na míru. Postačí tedy pro jednu až dvě osoby a hodí se na kolej, chatu či do kanceláře.


Lednička je lehce přenositelná a jdou se do ní plechovky od piva, mléko, ale i menší potraviny. Její hlavními přednosti jsou kromě nízké ceny malé rozměry a hmotnost pouhých kilogramů, díky čemuž se vejde opravdu kamkoli. Pochválit musíme i pěkný vzhled a. Takovýto typ je vhodný do kanceláře , garsonky či na chalupu.


Prodám malou chladničku Hyundai do kanceláře , energie A, výška 64cm, šíře 44cm.

Současný stav - viz foto. Disponuje IceBoxem a potěší úsporným provozem. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Krabičku využijete nejen v kanceláři, ale i doma na stole pro uspořání psacích a kancelářských potřeb. Vhodné jako dekorace nebo dárek.


Guzzanti GZ 06B – za naprosto stejnou cenu můžete mít také tmavou verzi malé lednice s mrazícím prostorem od Guzzanti. V, Připojení do sítě 2V, kg. Objemem je vhodná pro velmi velké rodiny (vejde se do ní cca 2x více než do klasické kombinované chladničky) Monoklimatické ledničky – tato lednička je absolutně bez mrazáku.


Velikostně však může být poměrně velká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky