čtvrtek 12. dubna 2018

Elektrické struhadlo moulinex

Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla.


U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W.

Extra výkonná elektrická struhadla s. Ve výbavě má navíc nástavec na bramboráky. Struhadlo MOULINEX DJ756GFresh Express. Stylové struhadlo s širokým využitím, strouhacích bubínků pro hrubé a jemné strouhání, tenké krájení, na bramboráky a na sýr, rozdílné barvy struhadel pro snadné rozlišení, příkon 1W, všechny plastové části omyvatelné, prostor pro přívodní kabel. Elektrické struhadlo Concept.


Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno. Zvládne nielen strúhanie, ale aj strúhanie a krájanie, a to aj tvrdého syra.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Free Shipping Available. Strúhajte s dokonalou ľahkosťou! Náš sortiment FRESH EXPRESS zjednodušuje a urýchľuje každodennú konzumáciu zeleniny.


Umožňuje pohodlne strúhať, krájať, rezať na kocky a iné. Fresh Express si bez problémov nájde miesto na kuchynskom pulte vďaka svojim kompaktným rozmerom a štýlovému vzhľadu. Od základného krájania po. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Moulinex 〉 Spracovanie surovín. Uľahčite si každodennú prácu v kuchyni a pritom si užívajte dokonalého výsledku.


Mrkva, repa, uhorka, cibuľa, petržlen, ale aj tvrdý syr, oriešky, strúhanka - nič nie je prekážkou. Potrebujete jemné alebo hrubé. Find great deals on eBay for moulinex and moulinex blender.


Slevy na značku MOULINEX.

Akce na téma elektrické struhadlo najdete na Skrz. Mlýnek na maso Hyundai MG 730. Je vynikajúci pre jednoduché, rýchle a bezpečné strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. Nad ní je umístěna horní odnímatelná plastová část, na níž je posuvný kráječ , do něhož se daná zelenina či jiná potravina vkládá. Pokud chcete mít během několika vteřin zpracovány veškeré suroviny, jež vás napadnou, pořiďte si elektrické struhadlo.


Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné. LUTÝ na tvrdé potraviny např. Přeci elektrické struhadlo , které během několika vteřin zpracuje.


Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky