pátek 6. dubna 2018

Čokoláda fondue

Mléčná čokoláda Callebaut 668NV je ideální čokoláda na fondue , je možné ji použít v čokoládové fontáně, do výrobníku horké čokolády a také je velmi vhodná na výrobu pralinek. Je vyjímečná intenzivní mléčnou chutí a další její charakteristickou vlastností je světlejší barva. Než tu krásnou fondue misku vyhodíte, zastavte se.


Příprava krásného hladkého fondue je velmi jednoduchá. Jen se musíte smířit s pár minutami nutné pozornosti a jedním hrncem a metličkou na umytí navíc: Do malého hrnce (já používám tzv. mléčňák s uchem a zobáčkem pro pohodlné přelití směsi) nalijte smetanu.

Když je čokoláda rozpuštěná přidáme smetanu, amaretto a podle chuti nutellu. Pochutnávat si na fondue baví rodinu i přátele. Vlastně jde spíš o tři tečky naráz, které slibují, že příště zase a třeba s jiným dochucením čokolády.


Carla do čokoládové fontány a na fondue - taky tento renomovaný český výrobce čokolády nabízí kvalitní mléčnou a hořkou čokoládu vyvinutou speciálně pro čokoládové fontány. Rozpustná čokoláda na přípravu fondue nebo na pití. Pokud máte pocit, že jste již odkryli tajemství čokoládových zážitků, vyzkoušejte horké čokolády a fondue od Chocolissimo, které Vám poskytnou silné dojmy díky přirozené chuti v kombinaci s neopakovatelným aroma horké čokolády. Da se na mestu, kjer ogenj svečke oddaja največ toplote, ne bi čokolada prismodila, jo vmes večkrat premešajmo.


Na stránkách E-shop čokoládové fontány, grily a fondue najdete nabídku elektrické fondue , nápojové fondue , lávové grily, raclete, sýrové fontány a čokoláda do fondue.

Vroča stopljena čokolada , ki obliva sladko sadje in druge dobrote – zagotovo sanje vsakega, ki ljubi čokolado ter sladke jedi. Beseda fondue , ki ji pri nas rečemo tudi kar fondi, izhaja iz francoskega glagola fondre, kar pomeni staliti. Pri tej jedi hrano pomakamo v pol-tekočo omako, ki smo jo dobili s taljenjem nad ognjem. Schroders Personal Wealth.


See our pricing structure. Fees and charges apply. Na těchto stránkách naleznete široký sortiment čokolády pro použití do čokoládové fontány a na fondue. Naleznete zde i recepty na čokoládu. Ko je čokolada stopljena, jo zlijemo v posodo za fondue in jo postavimo nad ogenj.


Medtem ko je čokolada na grelcu, je potrebno regulirati temperaturo, da se ne strdi ali ne zažge. Mléčnou čokoládu nalámejte do misky vhodné do mikrovlnky a přilijte k ní mléko. Zahřejte dvě až tři minuty na středním stupni, až bude mléko horké a čokoláda se začne rozpouštět.


Pak vyjměte a promíchejte dohladka. Otopljena čokolada u koju se umaće razno voće - san je svakog ljubitelja slatkog. Riječ fondue dolazi iz francuskog glagola fondre , što znači rastopiti.


Kod ovog jela je riječ o tome da se hrana umače u polutekući umak koji smo dobili otapanjem nad vatrom, izvorom topline. Pazimo, da se čokolada ne prismodi.

Posodo s stopljeno čokolado postavimo na gorilnik na mizo. Gostje si postrežejo sami, tako da z vilicami oziroma nabodali za fondi nabadajo koščke sadja, ga povaljajo najprej v sladkorni zmesi, nato pa pomakajo v stopljeno čokolado. Připravte si čokoládové fondue s luxusní čokoládou Callebaut.


Velikonoční čokolády, cukrovinky a sladkosti. Registrujte se a získáte. Budete mít přehled o stavu své objednávky. Za nasbírané body získáte slevy na další nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky