pátek 27. dubna 2018

Vestavné mikrovlnné trouby mora

Více informací o mikrovlnných troubách MORA naleznete v sekci Poradna. Z široké nabídky velmi pěkně propracovaných mikrovlnných trub MORA si vybere opravdu každý. Záleží pouze na vás, k jakému stylu vaření budete troubu používat.


Mikrovlnné trouby nabízí různé způsoby ovládání a to od základního mechanického ovládání až po elektronické ovládání, které přináší maximálně snadné a intuitivní ovládání pro váš. Velice kvalitně zpracované multifunkční vestavné trouby MORA jsou vybaveny až vyspělými funkcemi pro váš dokonalý zážitek z vaření. Klasické vestavné pečící trouby MORA se vyznačují energetickou třídou A.

V nerezovém vnitřku trouby o objemu 28l je umístěn otočný talíř s průměrem 315mm. Potěší Vás snadná montáž - rámeček je již namontován na troubu a samozřejmostí je i grilovací rošt. Otvírání mikrovlnné trouby je do boku. MORA nabízí široký sortiment vestavných spotřebičů pro vaši kuchyni.


Můžete si vybrat z vestavných trub, indukčních, sklokeramických či plynových varných desek, v nabídce jsou také chladničky, myčky, odsavače par a mikrovlnné trouby v krásném designu a plné nových praktických funkcí a dokonalých technologií. Nabízí několik programů pro ohřev i rozmrazování, LED displej, bezpečností vypínání a časovač. Na výběr je řada modelů v různých cenových relacích, s různou úrovní výbavy, množstvím funkcí a způsoby ovládání (dotykové, zamačkávací knoflíky a klasické knoflíky).


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Doprava v ceně pro mikrovlnná trouba vestavná mora VMT 4X. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. S funkcí grilu a úpravou proti otiskům prstů. Pořidtě si vybraný set spotřebičů, který se skládá z vestavné trouby a varné desky, a získáte ihned kvalitní myčku nádobí jen za katalogové ceny. Svůj ideální set spotřebičů si prohlédněte na našich stránkách.


Porovnat Mora VMT 3X. Volně stojící mikrovlnná trouba nabízí jednoduchý moderní design, snadné ovládání a zároveň přijatelnou cenu, což z ní dělá skvělého pomocníka pro každou kuchyni. Mora mikrovlnné trouby Není zde žádné zboží.


V této kategorii není žádné zboží. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vestavné trouby MORA na Alza.


Všechny trouby jsou zpracovány z kvalitního nerezu, a to včetně rámečku a vnitřního prostoru trouby. Nerezový povrch interiéru trouby je navíc velmi odolný a hygienický a usnadňuje. Dotykový displej nebo ovládácí panel s knoflíky. Z naší nabídky si můžete vybrat mikrovlnné trouby různých designů a barev. Mikrovlnky jsou k dispozici v nerezových, černých, bílých, černo-nerezových a dalších barvách.


Je tolik možností, stačí si jen vybrat.

ECO Clean u vestavných trub MORA. Prodáváme vestavěné mikrovlnné trouby za skvělé ceny. Při nákupu mikrovlnek vám pomohou hodnocení, diskuse, názory, komentáře a recenze majitelů.


Mikrovlnná trouba v mnoha domácnostech zbytečně zabírá místo na kuchyňské lince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky