středa 4. dubna 2018

Sencor svc 190w

Vysávání suchých a mokrých nečistot nebylo nikdy snadnější. Až minut provozu bez dobíjení, hlučnost ručního vysavače je pod dB. További ajánlat Ajánlatok elrejtése. Free Shipping Available.


It can be used for dry but also for a wet vacuuming.

Vysavač po letech zkušeností a provozu nedoporučuji! Filtr se rychle zanáší a sací výkon jde velice rychle dolů. Je to spíše hračka pro děti nežli ruční vy. Akár percig is működik töltés nélkül. Száraz és nedves porszívózásra egyaránt használható.


Využiť ho môžete na suché aj mokré vysávanie. Doba prevádzky je až minút bez dobíjania. Product Number: Svc 190W.

Ami tetszik: Nagyméretű, erős, ajánlott Ami nem tetszik: Semmi. SENCOR SVC 190W hand-held vacuum cleaner. Nagy teljesítményű, teljesen jól teszi a dolgát, megbízhatóan működik. Mosható fix szűrő, LED töltésjelző indikátor,Ta.


Má k dispozici omyvatelný permanentní filtr. Nechybí indikátor dobíjení baterie. Na jedno nabití vydrží vysávat až minut. Hlučnost vysavače je dB. Jako příslušenství je dodáván s kartáčovou hubicí, štěrbinovou.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Vaše křestní jméno Vaše příjmení Vaše e-mailová adresa Příjemce e-mailu. Omogoča tako mokro kot suho sesanje in je opremljen s pralnim stalnim filtrom. Vgrajenih ima polnilnih NiMH baterij 7. Sencor sesalnik SVC 190W. Zapomeňte na smetáček a lopatku.


Nyní můžete pohodlně vysávat rozsypané smetí či prach i ve vyšších místech, například na kuchyňské lince nebo podél oken. Využít ho můžete pro suché i mokré vysávání.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zabudnite na metličku a lopatku. Teraz môžete pohodlne vysávať rozsypané smeti či prach aj vo vyšších miestach, napríklad na kuchynskej linke alebo pozdĺž okien.


Omyvatelný permanentní filtrIndikátor dobíjení bateriíDodávané příslušenství: kartáčová hubice, ště. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky