středa 4. dubna 2018

Beko gne 114613 x

Beko gne 114613 x

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Beko Refrigerator User Manual. If this is not the manual you want, please contact us.


Je síce trochu drahšia ako bežné modely, avšak verte nám, že to jej využitie a efektivitu nijako nelimituje. Below you can view and download the PDF manual for free. Order Now For Next Day Delivery!


Europe’s leading price comparison sites comparing millions of offers. Je sice poněkud dražší, než běžné modely, nicméně věřte nám, že to její využití a efektivitu nikterak nelimituje. Page For further information, please contact your local or regional authorities. Electronic products not included in the selective sorting process are potentially dangerous for the environment and human health due to the presence of hazardous substances.


This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly. S celkovým objemem 5l nabízí obrovský úložný prostor pro potraviny a ve výbavě nechybí ani antibakteriální filtr a ionizátor, snižující jejich kazivost. S chladiacim objemom 3litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Key Features At a Glance.


This 4-door fridge-freezer uses Active Fresh Blue Light technology to keep your fruit and veg fresher for longer. Plus its multi-zone compartments allow you to switch from fridge to freezer temperatures at the touch of a button. Systém dvojitého chlazení zabraňuje míchání vlhkosti a pachů mezi chladničkou a mrazákem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


V chladničce se záměrně udržuje vlhký vzduch, který rovnoměrně cirkuluje po celém vnitřním prostoru. Vzniká tak ideální klima k uchování co nejdéle. S celkovým objemom 5l ponúka obrovský úložný priestor pre potraviny a vo výbave nechýba ani antibakteriálny filter a ionizátor, znižujúce ich kazivosť. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Díky moderní technologii Active Dual Cooling systém je chladný vzduch v obou prostorách chladničky distribuován zvlášť a tak nedochází k míšení pachů a vůné uvnitř chladničky. Veškeré informace o produktu. View this user manual, technical guide en online.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chladnička amerického typu, která je splněným snem nejednoho filmového či seriálového fanouška. Mnozí z vás si jistě ve svých oblíbených televizních pořadech zamilovali americké domácnosti, velké kuchyně a ledničky, které zdánlivě snad ani nemají konce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky