pátek 6. dubna 2018

Umyvadlová skříňka 80 cm

Stojatá skříňka pod umyvadlo - BAL. Skříňka pod umyvadlo ARUBA cm. Dezinfekční gely Roušky a respirátory Dezinfekční UV lampy Obývací pokoj. Set obsahuje: - skrinka pod umývadlo, zásuvková s tichým zatváraním. Vysoká voděodolnost, dokonalé zpracování hran.


PURA umyvadlová skříňka 96x55x45cm, dub starmood - ebz umyvadla PR102.

POLY umyvadlová skříňka 76x66x45cm, 2xzásuvka, bílá PL080. Kód: VG8‹ › Značky ‹ › Prodloužená záruka na většinu produktů. Koupelnová skříňka pod umyvadlo cm. Vnitřní členění je uvedeno na přidružených.


Lakované boky i čelní plochy. Detailní popis produktu. V neposlednom rade je samozrejme dôležitý aj vzhľad umývadlovej skrinky. Ideálne je, keď je z rovnakého produktového radu ako ostatný kúpeľňový nábytok alebo keď s ním aspoň ladí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Díky nadčasovému designu bude skříňka ideální do moderních koupelen. Prohlédněte si široký sortiment umyvadlových skříněk, které jsou určeny k montáži umyvadla.


Výběr vhodného umyvadla pak usnadní nabídka souvisejících produktů. Vysoce lesklá bílá dvířka jsou kombinována s korpusem v barvách tmavého dubu, třešně či čistě bílé. Zajímavým a praktickým detailem je. Umyvadlo není součástí balení. Dvě zásuvky poskytují praktický úložný prostor pro všechny potřebné věci.


Závěsné umyvadlové skříňky jsou velmi. Vyrábí se z MDF ve dvou. Luxusní závěsná skříňka pro integraci umyvadla pojme obrovské množství věcí. Pod úrovní pro umyvadlo naleznete dva prostorné šuplíky.


O bezproblémové užívání a dlouho životnost se stará korpus z kvalitních lamino desek a čela z MDF desek s ABS ochranou hran. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami. Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor.


Bílá lesklá umyvadlová skříňka včetně umyvadla z litého mramoru. Zásuvky mají samouzavírací pojezdy a plnovýsuv s dotahem.

Je vybavena vysokou zásuvkou a velkým úložným prostorem o výšce cm. Dvířka jsou z pravé jasanové dýhy v trendovém třešňovém odstínu nebo v bílém lesku (lakovaná MDF), korpus je bílý. Dodáváno ve smontovaném stavu.


Konečně pořádná umyvadlová skříňka pro malé koupelny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky