úterý 17. dubna 2018

Elektrický hrnec na zavařování

Elektrický zavařovací hrnec s plně automatickým provozem, digitálním ovládáním a nerezovým výpustným kohoutem využijete nejenom na zavařování , ale i na přípravu čaje či svařáku. V tomto případě se nemusíte téměř o cokoliv starat. V první řadě nepotřebuje sporák, jelikož je elektrický hrnec schopen ohřívat vodu uvnitř svépomocí. Zavařené potraviny jsou chráněny před mikroorganismy a vydrží konzumovatelné po dlouhou dobu.


Přečtěte si, které zavařovací hrnce patří mezi nejhledanější. Jedná se o speciální typ hrnce, který je určen na zavařování.

Není elektrický , má otvor pro teploměr a ucha. Více toho u klasického hrnce nenajdete. Napustíte vodu, vložíte sklenice, na displeji nastavíte požadovaný program a můžete si jít vypít svůj pravidelný šálek kávy – hrnec se o zbytek práce postará sám. Na konec programu a zavařování vás upozorní akustickým signálem. Kvalitní smaltovaný povrch se dobře udržuje a čistí.


Professor ZVH 2využijete i v. Gastro Zavařovací hrnec elektrický l, s výpustným ventilem. K ohřevu se používá elektrická energie a tak není závislý na jiném zdroji tepla, manipulace je bezpečnější a výsledky zavařování jsou jistější.

Zavařování kompotů, marmelá džemů, ovocných a zeleninových směsí, hub, masa, paštik i hotových pokrmů je nejlepší způsob, jak si uchovat kvalitní potraviny. Speciální hrnec na vaření rýže, pracuje na principu vaření v páře, vnější plášť z nerezu. Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi. Automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm. Jak vybrat elektrický hrnec.


Hrnec na rýži, multifunkční, parní, na zavařování. Výhody a nevýhody elektrických hrnců na českém trhu. Levnější modely mají rozsah – 100°C, dražší – 100°C.


Hrnec je tak vhodný nejen pro zavařování , ale také k dalším účelům. Snadno nastavíte hrnec tak, aby se zapnul ve chvíli, kdy je tarif elektřiny nízký. Zaujal vás elektrický zavařovací hrnec , nebo zůstanete u alternativních postupů zavařování ? Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky.


Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Hledáte nový kvalitní elektrický hrnec , který bude perfektně vyhovovat vašim požadavkům a ušetří vám čas i energii? Naše elektrické hrnce Klastein jsou skvělými pomocníky v domácnosti. Vyberte si stylový parní hrnec na vaření nebo hrnce na zavařování.


Domácí zavařování je jedním z nejzdravějších způsobů uchování potravin.

S jeho pomocí můžete jednoduše připravit různé. Jaký máte doma hrnec na zavařování a víte o nějakém, kde by se dalo vařil víc jak sklenic? Zavařujeme s rodiči společné a zavařovat pak po sklenicích to máme práci na týden.


Budu ráda za zkušenosti jak jsme spokojené. Elektrický hrnec na zavařování disponuje objemem l, který dokonale vystačí pro zavařovacích sklenic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky