pondělí 30. dubna 2018

Ubrousky z netkané textilie

Ubrousky z netkané textilie

Papírové ubrusy a ubrusy z netkané textilie všech druhů a barev na jednom místě. Ubrousky z netkané textilie. Moderní ubrousky z netkané textilie spojují výhody látkových i papírových ubrousků. Kvalitní papírové ubrousky od firmy Duni, jsou zárukou kvality a krásného designu.


Ubrousky z netkané textilie

Svými výbornými vlastnostmi a vzhledem se řadí do vyšší třídy ubrousků. Rouška z netkané textilie kusů. Třívrstvá lékařská maska s pohodlnými popruhy. Výrobek je vyroben z netkaného polypropylenu, který je odolný vůči alergiím. Netkané textílie sa v posledných rokoch stávajú neodmysliteľnou súčasťou priemyselnej a poľnohospodárskej výroby vo všetkých moderných firmách.


V oblasti dovozu a distribúcie tohto produktu sme sa stali najväčšou firmou na Slovensku. Dětské pleny, ubrousky a bryndáky. Kompresy z netkané textilie ,nesterilní, 5x7. Díky použitému materiálu má rouška vysokou prodyšnost. Výrobky z netkané textilie efektivně nahrazují výrobky z klasické textilie a jsou vhodné do kosmetických, masážních, manikérských a pedikérských salonů.


Netkaná textilie je levná, má vysokou užitnou hodnotu a je hygienicky nezávadná. Ubrus PREMIUM z netkané textílie rolovaný x 1. Veľká škála netkaných textílií a produktov z nich, výroba matracov, čalúnenie nábytku, obalov na prepravu, ale aj pre záhradu a záhradnú architektúru POZOR! Luxusní ubrousky z netkané textilie. V této kategorii naleznete ubrousky z netkané textilie různých rozměrů, v roli nebo skládané. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Tato stránka používá cookies na vylepšování a přizpůsobování obsahu vašim potřebám, používáním této stránky vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies. Airlaid ubrousky s vínovými motivy. Velké role můžete snadno umístit na stojany na průmyslové utěrky , které nabízíme jako nástěnné i volně stojící.


Materiál je hebký na dotek, je měkký, netrhá se a výborně saje. Používateľské hodnotenie a recenzie na Respirátor, maska a rúško Rúško z netkané textilie čierne ks. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Netkané textilie z nanovláken se začaly touto technologií průmyslově vyrábět v prvních letech 21. Utěrky z netkané textilie. Je vyrobena z netkané textilie , což je velmi příjemný materiál, hebký na dotek. Jako jediná společnost v ČR vyrábíme reklamní tašky z netkané textilie a bavlny s potiskem dle přání zákazníka. Neváhejte nás kontaktovat Netkané a bavlněné tašky jsou šetrné k životnímu prostředí, ale mají řadu výhod.


Ochranná rouška na gumičku pro ochranu proti virové infekci a bakteriím. Vysoká antibakteriální filtrační účinnost, hypoalergenní třívrstvá konstrukce, měkká nedráždivá vodu odpuzující netkané textílie. Bez skelných vláken a latexu.


Velice kvalitní ubrousky ve tvaru tablet v suché formě, které se po namočení do teplé či stodené vody změní na ubrousek. Výhodou je malý rozměr a snadné odstranění nečistot z rukou. Vyrobeno z netkané textilie.


Jednorázové ubrousky pro maséry BIO-EKO 20x13cm - 50ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky