čtvrtek 26. dubna 2018

Domácí pekárna panasonic

Tato domácí pekárna je díky modernímu designu v bílém provedení příjemném na dotek ideálním doplňkem do vaší kuchyně. Automatická pekárna od společnosti Panasonic připravuje nejen chléb, ale také vynikající zavařeniny: Jednoduše přidejte ovoce a cukr a brzy si můžete vychutnat domácí zavařeninu. S naší pekárnou si můžete doma připravit i ovocné kompoty. K pekárně získáte také vynikající recepty na zavařeniny s nízkým obsahem. Kliknutím zobrazíte nejnovější funkce, specifikace, hodnocení a kamenné a internetové obchody.


Milovníci doma připravených pochutin se tak mají na co těšit, vzhledem k tomu, že nabídka rozličných receptů je skutečně široká. Díky svému zpracování a funkční výbavě je vysoce multifunkční. Domácí pekárna se stala velkým hitem snad všech kuchyní. Zvládne upéct nejen voňavý domácí chléb nebo rohlíky, ale také umí obratně zpracovat těsta na pizzu, koláče, mazanec nebo čerstvé ovoce na marmeládu. Pekárna se typy programů pro pečení, s časovače, automatickým dávkovačem ingrediencí a nádobou s nepřilnavým povrchem.


Pekárna disponuje teplotním snímačem, který při pečení upraví každý proces podle okolní teploty a výsledkem toho je dokonalý chléb. Udělat domácí chléb nebylo nikdy jednodušší… no vážně! Mám velikost radost z toho, že jsem mohla (mezi prvními) otestovat tuto úžasnou domácí pekárnu Croustinu od Panasonic. Už ji mám doma pár měsíců a připravila jsem v ní spousty úžasných chlebů. Takže myslím, že je skvělý okamžik na to, vám o pekárně.


Vybírat byste si ji měli podle počtu členů rodiny - max. Pokud budete péci chléb pro více lidí, pak vybírejte pekárny s větším objemem. Příslušenství: hnětač, odměrka, kuchařka s recepty.


Vložte ingredience a spusťte automatický program, nemusíte se o nic starat. Pekárna těsto spojí, prohněte, nechá ho vykynout, upeče a nabídne ke snídani. Nastavte časovač tak, aby byl chleba hotový ve chvíli, kdy vstáváte.


Díky speciálnímu dávkovači ořechů a rozinek upečete i. V našem hledáčku tentokrát skončily ty nejlepší domácí pekárny, které se na trhu objevují. Zohlednili jsme objem pekárny, tzn. Na druhou stranu není příliš pohodlné ji po každém použití schovávat a znovu vytahovat.


Pokud plánujete pekárnu trvale začlenit mezi spotřebiče, které jsou na očích, určitě vás budou zajímat také její rozměry a design. Stačí pouze do hnětací nádoby nasypat příslušné suroviny, vybrat program na pečení, zmáčknout start a pekárna udělá vše za vás. Spousta pekáren na chleba má navíc možnost odložení startu, tzn. Je to naše první pekárna , takže se těžko hodnotí ve vztahu ke konkurenci. První dojem byl výborný.


Kvalitní zpracování, materiály. Vybíral jsem na základě čtení recenzí desítek různých produktů. Na každém jiném produktu jsem našel nějaký (pro mě) zásadní nedostatek, což mě nakonec přivedlo k této pekárně i když v trochu jiné cenové relaci než jsem.


Pekárna se programy pro pečení, s časovače, automatickým dávkovačem ingrediencí a nádobou s nepřilnavým povrchem. Jediným stisknutím tlačítka upečete různé druhy pečiva z vašich oblíbených ingrediencí včetně bezlepkové varianty. Vy jen vložíte, co je třeba, a pekárnu spustíte. Pekárna : suroviny promíchá, uhněte těsto, nechá ho vykynout, nakonec chléb upeče.


Zásadní výhodou oproti kupovanému pečivu je, že vy ovlivňujete složení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky