úterý 10. dubna 2018

Struhadlo na mrkev

Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Při koupi si vybírejte modely, které jsou vybavené dostatečným počtem nástavců. Díky nim můžete využít elektrické struhadlo na bramborové placky, sekání ořechů, skrouhání zelí, ale i na přípravu strouhanky. Určitě také doma organizujete jednou za.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Banquet, Tefal a dalších. Strouhat můžete do připravené misky, na talíř, kamkoliv chcete - struhadlo tak může být ve vodorovné poloze (položené na misce, stabilní díky postrannímu vybrání) i svislé, resp.


Ani při strouhání na talíř nemusíte mít obavy ze sesmeknutí – protiskluzová úprava udrží struhadlo po dobu. Struhadlo na mrkev alternativy - Heureka.

Na struhadle můžete pohodlně strouhat okurky, mrkev , sýry nebo čokoládu. Součástí struhadla je bezpečnostní chránič prstů. Jaké typy nástavců obsahuje struhadlo ? Vybrat si můžete z celkem šesti.


Rozměry: 21x15xcm. Ořechy na něm pravděpodobně nejdou nastrouhat vůbec, neboť okamžitě zapadnou do mezery a tam už se samozřejmě nenastrouhají. Strojek má nízký výkon, dlouho a za silného hluku strouhal oloupaná a rozkrájená jablka, mrkev či brambory na něm zcela jistě nastrouhat ani nelze. Vracím se zatím k starému dobrému ručnímu. KYOCERA CSN-202RD Nastavitelná šířka plátků: mm, mm, mm a mm.


ORION Skleněné struhadlo na zázvor, jablka, mrkev atd. Vynikající pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Opatřeno zásobníkem s pěchovadlem pro bezpečné strouhání a protiskluzovou úpravou struhadla. Mrkev , řepa, okurka, cibule, petržel, ale i tvrdý sýr, oříšky, strouhanka - nic není překážkou.


Máte raději jemné nebo hrubé nudličky, silné nebo slabé plátky? Už se nebudete muset trápit s tím, jak nakrájet obyčejným nožem zeleninu na Julienne. Popis: Náhradní plech struhadla - jemný, na mrkev , řepu.


Náhradní pozinkovaný plech pro jemnější strouhání řepy a krmné mrkvy pro menší drůbež. Podstatně více otvorů, proti klasickému náhradnímu plechu.

Jen dětem do salátu atp. Robota mám taky, ale zrovna mrkev strouhá na hodně dlouhé „nitky“, a to mi nevyhovuje (a krájet mrkev předtím na kostičky se mi nechce , to už radši vezmu to struhadlo ). Mrkev se na tom struhadle nastrouhá skoro na kašičku a když k tomu přidám jablíčko, tak je to mňam. Takhle vypada, kdyz se bic pouziva jako ukazovatko. Vzpominate na ten obrazek oslika, jak jde za mrkvi, ktera pred nim visi na provazku?


Mám struhadlo také, jsem s ním spokojená. Vytahovat a čistit robot Etu se mi nevyplatí. Nevýhoda je, že je úzká násypka, některou zeleninu krájím na menší kousky.


Chcete-li mrkev přišel známý a dobře milován všemi dlouhé proužky, budete potřebovat speciální struhadlo. Od dvacet až čtyřicet minut, nic víc. Díky očku je struhadlo možné zavěsit.


Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom profesionální kuchaři chtějí mít ve své kuchyni to nejlepší, aby jednoduše mohli vařit a připravovat pro sebe a hlavně pro své blízké ty nejchutnější jídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky